Citiraj:
Autor borgy
Meni stvarno nije jasno kako netko može biti protiv izgradnje NE. Osim ako nije dobro plaćen od strane lobija za fosilna goriva.
|
NE podižu prosječnu temperaturu bliske okolice za 1-2 °C što tebi samome ništa ne znači, ali znači biljkama i životinjama. Amerika si je skroz sjebala ekosustav tom "besplatnom" energijom. Ako me pitaš za link, nemam ga, ali vidio sam par tekstova o tome. A i bez dokaza moš zamisliti kolko zagrijava para na 120°C+ svake sekunde svakog dana šta izlazi iz tornjeva za hlađenje.
Citiraj:
Autor chief_wolfinjo
ja imam WD green caviar pa štedim 
|
I ja
Citiraj:
Autor marko_zg
pa vidi da mi smo krivi jer ju koristimo a opet nemozemo da ju ne koristimo. politika bi trebala jednom zauvijek srusiti naftnu industriju te treba krenuti ovim ekoloskim smjerovima proizvodnje energije.
sve sta treba napraviti je ne promovirati uređaje i vozila koji manje trose i samim time manje zagađuju nego uciniti da energija koju oni trose ne zagađuje pa onda nije bitno kolko uređaji trose, jel tako???
|
Točno tako, obama je baš nedavno držao govor, među ostalom i o tome, samo je on to zamaskirao u "otvaranje novih radnih mjesta u eko industriji i da amerika vodi svijet novom ekonomijom" da glupi amerikanci skuže XD
Govor traje oko sat vremena i mogu reći da me se toliko dojmio da sam ga cijelog odslušao (ja rijetko da bacam i minute na političare).