View Single Post
Staro 29.01.2010., 13:12   #66
Viperus
Premium
Moj komp

Viperus's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor borgy Pregled postova
Meni stvarno nije jasno kako netko može biti protiv izgradnje NE. Osim ako nije dobro plaćen od strane lobija za fosilna goriva.
NE podižu prosječnu temperaturu bliske okolice za 1-2 °C što tebi samome ništa ne znači, ali znači biljkama i životinjama. Amerika si je skroz sjebala ekosustav tom "besplatnom" energijom. Ako me pitaš za link, nemam ga, ali vidio sam par tekstova o tome. A i bez dokaza moš zamisliti kolko zagrijava para na 120°C+ svake sekunde svakog dana šta izlazi iz tornjeva za hlađenje.

Citiraj:
Autor chief_wolfinjo Pregled postova
ja imam WD green caviar pa štedim
I ja

Citiraj:
Autor marko_zg Pregled postova
pa vidi da mi smo krivi jer ju koristimo a opet nemozemo da ju ne koristimo. politika bi trebala jednom zauvijek srusiti naftnu industriju te treba krenuti ovim ekoloskim smjerovima proizvodnje energije.

sve sta treba napraviti je ne promovirati uređaje i vozila koji manje trose i samim time manje zagađuju nego uciniti da energija koju oni trose ne zagađuje pa onda nije bitno kolko uređaji trose, jel tako???
Točno tako, obama je baš nedavno držao govor, među ostalom i o tome, samo je on to zamaskirao u "otvaranje novih radnih mjesta u eko industriji i da amerika vodi svijet novom ekonomijom" da glupi amerikanci skuže XD
Govor traje oko sat vremena i mogu reći da me se toliko dojmio da sam ga cijelog odslušao (ja rijetko da bacam i minute na političare).
Viperus je offline   Reply With Quote