View Single Post
Staro 29.01.2010., 11:43   #11
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Jerry Drake Pregled postova
Eto mene nakon dugo vremena s problemima za vratom...
Ako si stvarno cestit navikama kao sto kazes, onda jednostavno zaboravi na ovu epizodu i slozi od nule novi OS. Nakon toga NOD posteno konfiguriraj jer bez pravih postavki zna biti plah i popustljiv. Posebno u starijim inachicama... 2.7 ili 3.0 - danas

Ako nisi usvojio naviku koristenja NoScripta onda nek ti to postane nova navika. Mnogima se cini suludo stalno davati dozvolu za svaki sajt, ali kad ti udje u automatizam navike, neces vise nikad htjeti nazad. Tek sa NoSc-om vidis koliko je zapravo nepotrebih stvari koje ucitavas a da uopce nisu potrebni. Da ne govorim o kojekakvim upitnim uvaljivanjima koje ces na ovaj nacin potpuno onemoguciti. Trajnu ili privremenu strategiju izvrsavanja ionako ces za cas obaviti na omiljenim stranicama. NoSC-om ces i puno stvari nauciti, ali to ces sam vidjeti nakon nekoliko mjeseci koristnja.

Kod mene je kombinacija m0n0wall + 2.7 Nod ( i dalje najdrazi) + simpaticno mali ali od povjerenja superantispyware.

Stari ZoneAlarmi su i meni najdrazi za preporuku kad netko hoce soft FW staviti. Ni jedan mi soft FW nije legao kao ZA. A zbilja sam ih dosta probao cisto iz zelje da ih upoznam. Cak sam i na Emule forumu jednom izazvao cudjenje jer ga jedini nisam popljuvao kao krivca sto sumanuto patrolira prometom na stetu Emulca. Kod mene nikad nije radio probleme. Samo nek ti Nikky onda kaze verziju jer bome zbilja vise nisam siguran koje su to bile verzije? Suite 6.0x, 6.1x ...?

>>> Veritum8 u Mk2 pogonu (2010) <<<
Visage je offline   Reply With Quote