Tema: WD TV Live
View Single Post
Staro 28.01.2010., 23:23   #515
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor skyman Pregled postova
Ja sam razmišljao o kupnji ovog uređaja..al nakon svega pročitanog..samo sam uzeo 10 m HDMI kabla i Logitech bežični miš i tipkovnicu..kabel je fino sproveden ispod knaufa od kompa do LCD-a (a i da se to fino riješit drugim putevima)..a miš radi na više od 15 metara i kroz par zidova bez problema..nikakvih zezancija..samo se sjedneš u foteljicu i fino s mišem sve obavim što mi treba ..kvaliteta filmova besprijekorna..mislim jel doista moram uspoređivat novo računala s ovim uređajem..nikako mi nije jasno zašto bi se netko ograničavao s ovim uređajem ako ima neko pristojno računalo u kući s HDMI i optičkim izlazom..a i kad se pušta film može se potpuno normalno raditi i na računalu istovremeno..al eto, that's just me
Nebi vjerovo ali ovaj uredjaj ima BOLJU sliku od Grafickih kartica koje ispucavaju signal na TV . Neznam zasto je tako (do sad sam i ja gledao preko kompa ali dosadilo mi zaj.. sa codecima i slicno a i ovak ose moze i raditi na kompu i gledati film u isto vrijeme ) ali nekako je slika bolja i zivlja a nije da si bas zelim stelati drivere od graficke da mi prikazuju "vivid" boje pa da mi smeta ond au radu na kompu .

Ali ako tebi pashe preko kompa, samo naprijed.