View Single Post
Staro 28.01.2010., 22:34   #48
Red Dwarf
Bajker s AMD-om na dresu
Moj komp

Red Dwarf's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Veki-os Pregled postova
Pa nešto se pisalo da bi MOŽDA u Slavoniji gradili NE pa sam mislio da na to ciljaš.
To možda je najefikasniji način za proizvodnju električne energije,zasad,ali da nema zračenja možeš pričati djeci u vrtiču...
I da,mogao bi pitati "neobrazovanu rulju" iz Černobila i okoline što misli o sigurnosti NE...
Tamo je još i danas sve ozračeno i nenaseljeno.
Tako si "visokoobrazovan" a pišeš takve gluposti.
neznam što bi rekao osim one : odi bre da se lečiš

OMFG Novije nuklearne Elektrane su dizajnirane da ako u reaktorsku zgradu udari boeing 747 da jezgri nebude ništa...sigurnosni sustavi nuklearne elektrane su tako dizajnirani da čak i da si retardirana dagnja nebi mogao prosječnu PWR elektranu uništiti jer bi se sama "pobrinula" zasebe...inače da si informiran i visokoobrazovan ko mi umišljene budale znao bi ga na prostorima NE Krško je izmjereno manje zračenje nego prosječno zračenje same zemlje u Sloveniji...da, ako nisi znao zamlja zrači...i ako nisi znao duhan "upija" u sebe radioaktivne tvari iz zemlje i tako da se i preko duhana moš teoretski (koliko god to malo bilo) ozračiti...pretpostavljam i da nisi znao da termoelektrana plomin dnevno spali 2000tona ugljena i da taj ugljen koji sagori tj pepeo je radioaktivan...sad idem glumiti uokolo visokoobrazovanu budalu kakav i nadam se jesam

živio

btw nebi te ubilo da se uhvatiš knjige pa a možeš i argumentirati svoje odgovore s pravim činjenicama...a ako ti treba objasniti zašto je nuklearna elektrana sigurnija od termo, hidro, solarne, vjetroelektrane slobodno me PM-aj...rado ću ti objasniti
Red Dwarf je offline   Reply With Quote