Citiraj:
Autor Shogun5310
Prvenstveno mislim da ti je greska u koracima jer planiras otvorit s nekim . Sto nikujoem slucaju po meni nije dobro . Jest da je lakse u pocetku no doci ce do svadje ako bide radilo docii ce do prepirki oko love i toga .
ne vidim zasto bi kafic dijelio zaradu s vama ,
Windowse i igrice za racunala kupis samo jednom jer ak ti uleti inspekcija nahebo si . Najbolje ti je pukni na sva racunala internet ili pusti wirles a wkipu koja dolazi kao u internet caffe.
Opcenito znam jednu igraonicu u kojoj ima 12 xboxeva i skoro pa je uvjek puna ali su im sve originali pa sada zamisli 12x50 eura za igricu
|
Pa recimo da nemamo izbora nego raditi u partnerstvu

Ili to ili ništa od svega...
Kafić bi dijelio zaradu s nama jer bi mi konobarili i donosili njegova pića u igraonicu, tako da on u principu nema što izgubiti, a radimo mu dodatni promet. Ako ne zaradu, barem da nama spusti malo cijene pića ili tome slično (ne znam još koje su sve mogućnosti, uskoro idemo s gazdom na piće da porazgovaramo).
Kako misliš da Windowse i igrice kupim "samo jednom" ?
Inače mislili smo uzeti u t-coma 20mbit flat adsl s wireless routerom, to bi trebalo biti dosta za 10-ak kompjutera da mogu simultano surfati/igrati preko neta (možda budu i turniri s drugim kafićima) ?