Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 28.01.2010., 11:59   #3272
Spikeman
Premium

Datum registracije: Nov 2008
evo da se ja javim kao ponosni vlasnik Dali-a concepta 6, concepta 1 i concept centar

Dosta dugo smo trazili nekakav posteni pomak u zvučnicima jer smo do sad imali od sony-a 5.0 zvucnike sa stare linije koja je davne 95' kostala oko 7000kn a posto je ona lagano pocela krepavat kupili smo AV reciver yamahu rx v465, i sto se zvuka tice je bio totalni preporod, sony zvucnici su na yamahi propjevali u punom sjaju, dugo nisam skidao osmjeh sa lica dok bih pustao muziku, filmove, cak i obicna mp3-a sa kojih 128kbs je zvucala odlicno

al posto smo htjeli vise od toga, jer sony ionako nije bas na nekom dobrom glasu kod audiofila odlucili se da cemo nac novi setup za yamahu da bude full happy , i onda je bilo razno raznih kombinacija, pretrazivanje neta, preslusavanje svega i svacega po ducanima itd... i u gro slucajeva je Dali bio najbolja preporuka od mnogih, te nismo ni znali za tu akciju iz boja zvuka (a kod njih smo i kupili reciver) i ja nabaso na netu da imaju ta 2 paketa i eto ih sad kod nas doma

slika vrijedi 1000 rijeci...

concepti 6 su spojeni sa van den hul kablovima
centralni sa QED-om
straznji sa IXOS-ima
i kupljen je jos stalak za zadnje concepte 1 od MISSION-a Stance II
e da i woofer iz kompleta je od Yamahe - YSTSW 030

zvuk je fenomenalan, taman ono sto sam ocekivao,potpuno čist i precizan sa vise nego dovoljnom dozom bass-a. razmisljalo se jos o jamo setu s606 al negdje sam procitao da vlasnik istih nije bio zadovoljan sa jacinom bass-a.

Kad se na yamahi ukljuci direct opcija za 2.0 slusanje, bass-a ima taman kolko treba, reko bi cak da i nije potreban woofer

Eto da previse ne sraćkam posto nisam neki veliki poznavalac hi-fi-a, a volim cut dobre sisteme i uzivat u dobroj i kvalitetnoj muzici, ja sam sa ovim setup-om prezadovoljan i nevjerujem da ce se mjenjati u nekom daljnjem periodu

ako netko ima kakvih pitanja pucajte
Spikeman je offline   Reply With Quote