View Single Post
Staro 28.01.2010., 00:35   #30
thopok
Guest

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Codiac Pregled postova
IT je jako nezahvalan posao tako da ako planiras uci u to ocekuj da ces zaradjivati prosjecno 6% na bilo cemu.
stvarno ne znam zasto mnogi misle suprotno
Citiraj:
Autor blackened Pregled postova
Jer budimo realni, nas možda 20% kada dolazi u IT trgovinu zna što točno želi kupiti i s kojima komponentama složiti ili si poboljšati konfiguraciju
upravo tako

Citiraj:
Autor FRipper Pregled postova
ma bolje da proda prostor i uzme ostale pare što ima i kupi apartman na moru i iznajmljuje po ljetu...ili možda bolje da to sve uloži na konja broj 9 ili 6 ako mu je to sretniji broj pa da uziva u ne radeci nista a da ima para!

Gle...on hoce otvoriti, i sada tu svakakva pametovanja su glupa...postoje razne mogucnosti sto moze napraviti...Ali ako hoce otvoriti, ja mu dajem svoj glas da otvori ako mu to mogucnosti dozvoljavaju!

U radu je spas, a pogotovo ako znaš da si ti vlasnik!
pa valjda zelimo ukazat na realnost
Citiraj:
čovjek je pitao konkretno pitanje...koje se odnosi na nas biznismane a ne vaš fušere :P
zanimljivo, doticni se takvim pokazao i u temi o instalacijama

Citiraj:
Puno je starih kompova, puno se kvare loše stvari, puno ljudi treba miš po 30kn a ne po 300!
ne bih znao; znaci, Magic Mouse otpada

Citiraj:
Autor Tajitaj Pregled postova
Imam nesto novca viska i prostor na dobroj lokaciji za trgovinu racunala. Dakle, kako uci u tu granu i da li se isplati? Kolika su mi potrebna ulaganja za pocetak (uz vec navedeno da imam poveci prostor besplatno)
dobro kaze Hlo, sad bi neki zlobni jezici mogli ovo pripisat darezljivosti gradonacelnika
thopok je offline   Reply With Quote