Citiraj:
Autor Codiac
IT je jako nezahvalan posao tako da ako planiras uci u to ocekuj da ces zaradjivati prosjecno 6% na bilo cemu.
|
stvarno ne znam zasto mnogi misle suprotno
Citiraj:
Autor blackened
Jer budimo realni, nas možda 20% kada dolazi u IT trgovinu zna što točno želi kupiti i s kojima komponentama složiti ili si poboljšati konfiguraciju
|
upravo tako
Citiraj:
Autor FRipper
ma bolje da proda prostor i uzme ostale pare što ima i kupi apartman na moru i iznajmljuje po ljetu...ili možda bolje da to sve uloži na konja broj 9 ili 6 ako mu je to sretniji broj pa da uziva u ne radeci nista a da ima para!
Gle...on hoce otvoriti, i sada tu svakakva pametovanja su glupa...postoje razne mogucnosti sto moze napraviti...Ali ako hoce otvoriti, ja mu dajem svoj glas da otvori ako mu to mogucnosti dozvoljavaju!
U radu je spas, a pogotovo ako znaš da si ti vlasnik!
|
pa valjda zelimo ukazat na realnost
Citiraj:
čovjek je pitao konkretno pitanje...koje se odnosi na nas biznismane a ne vaš fušere :P
|
zanimljivo, doticni se takvim pokazao i u temi o instalacijama
Citiraj:
Puno je starih kompova, puno se kvare loše stvari, puno ljudi treba miš po 30kn a ne po 300!
|
ne bih znao; znaci,
Magic Mouse otpada
Citiraj:
Autor Tajitaj
Imam nesto novca viska i prostor na dobroj lokaciji za trgovinu racunala. Dakle, kako uci u tu granu i da li se isplati? Kolika su mi potrebna ulaganja za pocetak (uz vec navedeno da imam poveci prostor besplatno)
|
dobro kaze
Hlo, sad bi neki zlobni jezici mogli ovo pripisat darezljivosti gradonacelnika