Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 27.01.2010., 23:40   #3264
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor medo Pregled postova
Dijelim mišljenje da je onaj Onkyo slab, ali ne mora značiti da će ostati bez daha ako ga se malo više odvrne. Ako mu je napajanje kvalitetno, trebao bi izdržati tranzijente... iako moram priznati da sam malo skeptičan s obzirom koliko košta. Radije bi išao na jači model ili poslao baseve subwooferu.
Vidjeti cu kod njih kako ide, poslao sam im mail da ih pitam da mi pripreme to pojacalo sa par modela zvucnika, te da mi i sami nesto preporuce u tim cjenovnim granicama.
Problem je sto se stvarno ful ful lomim, naime skontao sam da mogu dodati jos nesto para, pa sam sad na nekih 4k kn... I sad, za toliko para se vec daju nabaviti posteniji zvucnici, no onda sam prisiljen koristiti ovo svoje Kenwood pojacalo. Ako uzmem neke jeftinije zvucnike onda se tu da nagurati i neko stereo pojacalo ali ono, nije bas da ih ima puno za 1000 - 1400kn koliko bi ostalo od nekih jeftinijih zvucnika.
Tako da sad imam 2 struje kombinacija... Vec sam lagano lud od kombinacija
Kakvim se smatraju Sony pojacala? Konkretno gledam ovo
http://www.ronis.hr/?sony/187/receiv...h100/STR-DH100
Nazivno je jace od Onkyo-a ali ono, Onkyo je po defaultnoj cijeni skuplji 400kn ali ne znam je li to placam ime ili stvarno kvalitetnije komponente?
Igorr je offline   Reply With Quote