Et da se i stari biznisman javi
Otvori All in One :P firmu
Baziras se na servis računala, a u trgovini držiš par laptopa, par gotovih konfi, tinte zamjenske sa čipovima, dvde i cde...i tu i tamo koju konponentu, a ostalo radiš po naruzbi - ako netko neš treba drugi dan dobije ili tokom dana (skokneš u links)
A ako imaš malo veci prostor, tipa na dva kata, donji kat lupiš neki mali šank i prodaju (svega osim alkohola) te par kompa za net....A gornji lupiš tzv prodavaonicu....
Čak i da u Zagrebu otvoriš tak nešt slično, ici ce...Moraš sam biti pametan, nemoj se bazirati na to da budeš najeftiniji od cijele hrvatske...A to što se priča da ce te velike ribe popapati, nece ako si pametan! Budi čovjek i uspijeti češ, istina je majka! Bez laži i muljanja, tipa netko nešt naruci, kažeš prekosutra daš mu sutra! i Takve cake, cijena nije toliko važna! Važno je znanje i uljudnost!
Što mislite zašto velike ribe tipa v i h odu papa? I zašto L koji je čak skuplji od 70% naše ljepe uspijeva i ide dalje? Mislim da svatko iskusan i sa malo mozga zna zašto...
A split ako je links tamo jedini...moje je ako imaš volje i živaca i znaš raditi sa ljudima, a pogotovo novaca (računaj za početak 300 000kn minimalno+ 100 000 bar na racunu za loše dane) IDI U TO!!
eto jedno kvalitetno odgovaranje
EDIT
Za poslovne kontakte se javi na pm.... reči ču ti sve najbolje dobavljače i dobre ljude za poslovanje...