View Single Post
Staro 27.01.2010., 18:19   #1
Tajitaj
Registered User

Datum registracije: Jan 2010
Lightbulb Kompjuter shop

Pozdrav.
Da ne radim prevelike uvode/skratim pricu preci cu odmah na stvar. Imam nesto novca viska i prostor na dobroj lokaciji za trgovinu racunala. Dakle, kako uci u tu granu i da li se isplati? Kolika su mi potrebna ulaganja za pocetak (uz vec navedeno da imam poveci prostor besplatno). Da li otvarati i servis uz to... Ova grana me zanima jer se i sam bavim jednim relativno uskim podrucjem u IT-u te internet i politickim marketingom.
Evo sad par mojih razmisljanja, strucni savjeti bi mi pomogli:
Sirina asortimana itekako ima utjecaja na pridobivanje kupaca... Kako to osigurati bez nekih preglomaznih izdvajanja... Prerizicno mi je sada nakupovati se svega i svacega jer neprodana racunalna oprema nakon par mjeseci vec gubi ozbiljno na cijeni... Mozda da se fokusiram samo na notebookove? Da li je moguce u hr uzeti neku fransizu/partnerstvo te time osigurati da mogu dobiti dijelove nakon sto ih prodam (npr. prodam danas notebook, sutra ga isporucim nakon sto ga dobijem od svog "partner" ducana).
Ujedno se planiram dobrim dijelo orijentirat i na internet prodaju, ali ne odmah na pocetku (mada smatram itekako vaznim imati ponudu/cijenik odmah na internetu).

Uglavnom, bilo kakva pomoc od osoba koje imaju iskustva s ovim oblikom poslovanja/u ovoj grani bi bila itekako pozeljna. Takodjer, poslovni kontakti bi bili vise nego dobrodosli

Pozdrav.
Tajitaj je offline   Reply With Quote