Pitanja i pitanja i pitanja ...
Napajanje:
... 360W od čike čufte je OK, ima i više od 30A na +5V to je dosta, dakle bitna je +5V linija zato Enermaxi ne valjaju, zakon su Antec i DeltaElectronics (aka čika čufta)
CPU:
... treba bojat L5 (malo strugat pa malo spajat sa srebrom (imam ako treba, al ćeš morat do mene, ne šaljem). Sada uglavnom većina AMD Athlona i Durona radi nakon L5 moda u SMPu ali nekada i ne, recimo neki dan sam frendu bojao dva 2000+ i rade svaki ali zajedno se niti ploča neće nabootat, ma barem da napiše SMO not caoble ili bilo šta, nema tales, voda ... mrtvo. Mada oba proca red u singlu i ploča radi (probali sa moja dva L5 modana). Dakle poželjno da su jako bliski procevi (moji su xxxxxxx38 i xxxxx39

a recimo CatKillerovi su xxxxxxx102 i xxxxx103 tak da bi trebali) mada ima ljudi kojima rade jedan međi i jedan zeleni Athlon a ti stvarno nisu bliski, pa čak ni po boji (koji sam ja rasista

)
RAM:
... opet pitanje sreće, meni sa Tyan S2460 radi ECC Reg, Catu na istoj ploči rade 3!!!! obična DDR modula (službeno 0, neslužbeno 2, njemu eto rade 3), trećem frendu eto na istoj ploči radi obična memorija ali u 1 i 3 slotu kada je ... dakle sreća, u pravilu bi bila poželjna Registered memorija ali možeš probat ...
Overclock:
... hm to je ? Ide ali uz puno petljanja i kemijanja.
Multitasking:
... komp je u stanju raditi sve i puno toga i sve to još odjednom ... svaki ozbiljniji program za video editing odma skuži SMP (recimo kada pokrenem Premiera odma piše na boot maski MultiProcesor system detected a i sto vrijedi i za Photoshop i sve iole ozbiljnije). Gle ja imam rezidentnih programa malo more (recimo tray mi je nekih 10 cm na 19" monitoru u 1280x1024

i onda još vrtim grid, skidam neš s neta, hostam CoD ili Rune i igra 6 - 8 ljudi i ja s njima i sve radi ... i niše ne trza, a BTW komp na kojem ja radim nije onaj Tyan već SuperMicro koji ima "samo" 2x Pentium III na 1133 MHz i 1,5 GB RAMa ... da radim na onom "dole" sa 2x2000+ mislim da bi mogao i rendat u isto vrijeme

Kućište:
... nema dovoljno velikog

Pogotov sa AMDima ... znaš koliko se grije jedan, e sada imaš takva dva i napajanje se također sada grije jer znaš koliko dva Athlona mogu stuje popiti, ko pola Moskve votke ...
Gdje kupiti:
... pitaš mene ak ti mogu neko iskemijat ili vii LAB2000 (oni drže) ali ne uvažavaj previše cjenik jer i nije neki bez obzira kaj je sa novim datumom ... pogledaaš kaj imaju, nazoveš i pitaš i da normalno je da nemaju i da moraju naručiti (tako je svugdje) i stranice su im uvijek u izradi

ali download radi ... ima i Autronic neš ali obično samo za Xeone ...