View Single Post
Staro 27.01.2010., 16:39   #1
Pawzilla
Premium
Moj komp

Pawzilla's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Smile Spajanje iPhone/iPod-a na Philips CCR 600 auto radio?!?

Pozdrav svima! Imam jednu suludu ideju koju pokušavam već duže vrijeme realizirati.

Imam u autu Philips CCR 600 auto radio koji je do nedavno bio spojen na Blaupunkt CDC2 6CD changer. Auto radio nema nikakvih audio ulaza, a htio bih ga spojiti sa gore navedenim auto radiom.

Pokušao sam sa FM transmitterom, rezultat je bio katastrofalan, te sa onom "kazetom" ali je to sve nužno zlo i kvaliteta zvuka nije zadovoljavajuća.

Moj cilj je na neki način iskoristiti gore navedeni CD-changer i prebrikati kabel prema radiju tako da radio misli da svira cd, a ustvari da preko L i R izlaza puštam glazbu s iPhone-a.

trebalo bi to izgledati ovako nekako:

Znači CD changer bi služio samo da omogući taj "line in", a zvuk bi onda išao sa Iphone-a.

Netko će možda reći da mi je lakše kupiti radio za 500kn s mp3 reprodukcijom i amen, ali problem je u tome što je radio serijski došao u autu zajedno s tim cd changerom i kontrolama na volanu koje se nemogu skinuti nego su sastavni dio volana, a adapteri ne postoje ili su preskupi (700kn+) za razne tipove novih auto radija.

Ako tko ima kakvih savjeta ili ideja kako bi ovo mogao napraviti, bio bi mu zahvalan.
Pawzilla je offline   Reply With Quote