View Single Post
Staro 27.01.2010., 14:19   #1719
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Znam sjećam se toga,ali naziv koji bi upotrijebio za ljude koji vrte furmark i OCCT koji u disclaimeru ima upozorenje da i zdrav hardver može trajno oštetiti,bolje da ne izgovorim ovdje. Ionako sam uvijek negdje na niti konca bana.

Mogu jedino reći,što sam rekao. Od mene je otišla zdrava.

Do kojih granica je kresana,i da li je nekome palo na pamet skidati cooler i mijenjati pastu,kako se ovdje često popularno sugeriralo,ili nešto deseto, što su radili čini mi se,bravo i ekipa,sa svojim GTX260tkama,to me stvarno ne interesira.

High-end VGA hardver nikad nisam,niti ću clockati,a imao sam ih dosta, od 9800pro nekada,x1950pro,x800xt pe serija..pa sada do 4890 kratko,i 5850.

Ne sudjelujem u nijednim top-listama,benchevima,i rezultatima,za razliku od mnogih ovdje koji tamo postaju,tako da mi je,posljednji put kažem,iako bez neke prozivke i potrebe,obraz više nego čist.

To šta se desilo tebi,moglo se svakome,ali ja ti kažem u smislu PoV 260tke 216 premium,koja je izašla iz mog kompa,da ta vidjela 70c loada nije, jer sam poznat kao strastveni igrač emulatora ,šta može potvrditi i trenutna 5850.
thedream je offline   Reply With Quote