Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 27.01.2010., 09:39   #3231
micek_kc
fanATIčni AMDovac
Moj komp

micek_kc's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Ajd, to je još i vjerojatno da će mi dat da furam doma ako imam namjeru spičkat 50000 kn na hi-fi. Al ako tek počinjem pa mislim dat 2-3000 za pojačalo koje ću kupit u ne tako ekskluzivnom hi-fi shopu nego u nekom dućanu s elektronikom (tipa media markt) sve se bojim što će mi ga dat doma da ga testiram.
Kao sto rekoh...obici cu ducane dok ne nađem nekog tko je spreman prilagoditi se mojoj potrebi/ama.
Citiraj:
Ne mislim bit odvjetnik medi, vidim da mu to i samom dobro ide. Al vi propuštate bitnu poantu. A to je da je on pojasnio kako i zašto se događa promjena zvuka u kabelu a vi niste. Vi propagirate i držite se čistog zvuka a s druge strane tim kabelima mijenjate zvuk. A grijeh je ako netko okrene ton kontrolu da promjeni zvuk umjesto da ulupava lovu u kablovinje.*
Gle njegova volja i zelja ako zeli prckati po ton kontrolama.Ja cu to radije probati rjesiti sa kablom.I btw gdje sam se ja zgražao ili rekao da je grijeh koristiti tonsku kontrolu?
Ja sam se zgražao nad loudness opcijom jer je meni totalno bezveze.
Citiraj:
Apsolutno.
Drago mi je da bar netko nije agresivno nastrojen
Citiraj:
Najvjerojatnije, trebali bi modovi malo ip pogledat.
Ma takvih provokatora ima svugdje...najbolje ga ignoriraj i bok

Citiraj:
Autor Ziiky Pregled postova
Ne sudjelujem u temi jel mi je totalno apsurdno to sto cinite od nje. Popratim ju tu i tamo i sve sto mogu reci je da djelim Medina razmisljanja. Covjek se potrudi dati i pokoji suvisli argument. Sve ostalo su kvazi audiofilska trkeljanja.
Koji argument? Neko koga interesira kako kabel mijenja zvucnu sliku upise si to u i zacas se sazna.Ne kanim niti mi je cilj C/P teoriju s neta.
Ako netko pita za konkretni sistem ja cu mu reci,bas kao sto sam gore rekao igoru.Mene kod Mede smeta samo jedna stvar.On MISLI da kablovi ne mjenjaju zvucnu sliku i da je to bezveze.U redu.Svako ima pravo na svoje misljenje.ALI ne mozes doci na Hi-Fi temu i onda pokusavati utvrditi tvoje misljenje kao default misljenje cijelog svijeta.Ja nisam pokusavao doci u konflikt s nikim,samo kako Medo brani svoje stajaliste tako cu bogme ja braniti i svoje.

A svoj komentar o audiofilskim trakeljanjima zadrzi za SEBE

AMD Phenom 9850be 2,5ghz@2,9ghz@OCZ Vendetta 2 700rpm
DFI Lan Party JR 790GX-M2RS
OCZ Blade 2x2Gb ddrII@1066mhz@1.8v
Gigabyte HD4850 1GB Multi Core @passive
Auzentech Meridian@Opamp LM4562NA
2xWestern Digital 6400aaks@RAID 1 + Seagate S-ATA 160gb@XXX
Tagan 480W Supersilent
Thermaltake V1000+ black with side window
Logitech MX500
DELL 2007FP

AMD Athlon 3000+(venice e3) stock
Abit AV8
Kingmax Superram 2x256ddr433 FHAS stock
Gainward 7600GT GS 256mb
Seagate Barracuda 80gb P-ata

Auzentech Meridian@Opamp LM4562NA
Denon AVR-3805 black finish @DIY 3.5mm > 2RCA(Neutrik RCA plugs)
Focal Jmlab Chorus S 726s classic finish@VDH CS-122 HB
Focal Jmlab Chorus S CC700s classic finish@VDH CS-122 HB
Focal Jmlab Chorus S SW700 classic finish@Bandridge Profigold Subwoofer Cable
Review Chorus S serije
Review Denon AVR-3805
micek_kc je offline   Reply With Quote