Citiraj:
Autor FitzTN
3. Ne daje nikakvu kontrolu nad puštenim materijalom, možeš eventualno zoomirat (ne znam zašto bi to htio), mjenjat titlove i audio trake. To je to. Nema promjene ratia, ako je nešto 4:3 onda možda ipak želim da mi cropa i rastegne na 16:9.
|
pretpostavlja se da imaš pristojan hd ready televizor koji na daljincu ima opcije za aspect ratio...ja imam sijaset opcija
Citiraj:
Autor FitzTN
Radi 2. i 3. imam osjećaj ko da imam neki Apple kvazi-proizvod 
Sve to radi, ali za mene premalo
|
uređaj sam platio 740 kn (WDTV gen2) i mislim da za te pare malo previše očekuješ..i ovako daje puno za uloženo....ako si htio nešto što bi netko malo razmaženiji htio onda si trebao iskeširati puno više para...to ti je kao da kod škode felicije prigovaraš na jeftinijoj plastici kontrolne ploče...nije baš najsretnija usporedba ali skužio si što je pjesnik htio reći...
Citiraj:
Autor FitzTN
4. Daljinski mi ima predug hod, ne znam jel to u novijim verzijama tako ili u svim, al tipke stvarno nisu morale bit tak visoke, hehe
|
stvarno si picajzla.....
Citiraj:
Autor FitzTN
P.S. Jel i vama TV uređaj "ne prepoznaje" HDMI device - WD-a? Moj TV veli da nema pronađenih HDMI device-a, iako sve OK radi, mislim da ništa ne smeta, samo mi bilo čudno...
|
na mojoj pany plazmi sve šljaka...prebacim na prvi hdmi ulaz gdje sam i uštekao wdtv i sve radi.....kupi novi televizor