@ sale001 - Ja sam pred završetkom pitupa, isto sam upisao nakon 5 godina stanke. Ne trebaš se previše brinut za matematiku ako ćeš ići na predavanja. Sve će ti bit pojašnjeno i provježbat ćeš sve. Nije strašno. A kad smo već kod toga, osim matematike imaš još i financijsku matematiku, mmpa i još par matematičkih, tj. kolegija gdje računaš.
Citiraj:
Autor agm7007
Po mojem iskustvu, FOI bi se trebao zvati FOE (E kao ekonomije), "informatike" nema ni blizu koliko bi trebalo, čast iznimnim predmetima (kojih je premalo, a ostali su premalo konkretni i loše osmišljeni). Ako vas to zanima, radije upišite računarstvo na FER-u, vjerujem da je to puno bolji izbor. ukratko
I usput, makar je već rečeno, PITUP nije isto što i FOI (IS ili IPS - Bolonja), to dvoje se ne može uspoređivat. PITUP je samo viša i u odnosu na sveučilišni studij nema puno ključnih, "težih" predmeta.
|
Što se ovog tiče, prvo i osnovno očito da nemaš pojma što je zapravo informatika ( i sam kasnije kažeš upišite RAČUNARSTVO na FER-u, što nikako nije isto), a smjer studija o kojem se govori je Primjena Informacijskih Tehnologija U Poslovanju (PITUP), zato toliko ekonomije i poduzetništva...