Jel netko probao
S.T.A.L.K.E.R. - Complete 2009 mod

to je za Shadow of Chernobyl. Grafika je poboljšana drastično, kao i oružje. I barmen može popravljat oružje i armor. Naravno, moro sam odigrat još jednom ispočetka, žena je popizdila

Ima jednu odličnu stvar, ako ste zasrali kod bilo koje frakcije, za 60000 do 100000 para, barmen vas može prebaciti u bilo koju frakciju (Biologist, Bandit, Duty, Freedom, Merc, Monolith...)
ja sam iz zejebancije uzeo Monolith

naravno, lokalni cugeri u birtiji to nisu baš najbolje prihvatili, pa je izbila prava narodnjačka frka u Ludnici

Bila je noć pa je bilo malo čupavo oko Bara, ali sam se išuljao i usput lišio života troje Dutijevaca i jednog lonera na izlazu. A u području Army Warehouses sam se šuljao preko onih brda i sa sniperom poskidao Freedomovce i otrčao u Red Forest.
Nakon toga, od red foresta do kraja igre nisam ispucao metka na Monlithovce jer sam njihov, samo mali okršaj sa vojskom u Pripyatu i na ulazu u NPP. Nakon šta sam ušao u NPP, morao sam priklat 4 monolithovaca da mi se ona vrata u labu otvore sa onim likom koji odgovara na pitanja.
Uglavnom, od ulaska u NPP do kraja igre nisam ispucao ni metka, pogledajte zašto