View Single Post
Staro 25.01.2010., 20:44   #282
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
koju si ti sad hrpu teksta napisao, a ništa nisi rekao.
Bolje rečeno ti nisi skužil pol qrca kaj sam ja rekel, ali nije bitno - glavno da ti braniš Mac i Apple mada ih ja uopće ne napadam, jer za to nemam ni razlog ni potrebe.
Pročitaj još koji put moj post u kojem po tebi nema ništ rečeno, pa budeš skužil da radi takvih poput tebe sve ovakve teme idu u krasan qrac. Dižeš se na zadnje noge ko da ti neko vrijeđa roditelje i tome slično.
Citiraj:
Autor Moree Pregled postova
Ali mi ti nesto objasni. Ako toliko volis taj svoj microsoft objasni mi sta radis na Osu starom 9 godina? Zasto nisi presao na Vistu ili 7 kad su toliko dobri?
Ja volim cure, a ne ko ti hrpu softvera i hardvera. Skupa s Gabreom si pokazal zbog čega ste baš ko glupačica iz priloga uvijek dočekani s masom stereotipa. Kaj se tiče mojeg korištenja OS-a starog devet godina, da mi treba bolje koristil bi Vistu, Windows 7, OS-X ili neku od distribucija Linuxa. Ljudi dragi s vama se ne može normalno pričati, jer Apple i Mac doživljavate ko dio svoje DNK i ama baš sve izvlačite iz konteksta samo da bi na kraju bili u pravu.

OK, u pravu ste. Ja sam skupa s ostalim ljudima napričal masu sranja. Ja volim Microsoft i Windowse. Ja sam iskonsko zlo na koje su vas upozoravali prilikom kupnje Maca. Ja sam ono najgore kaj možete zamisliti. Ja sam noćna mora svakog forumaša koji je registriran na ovaj forum. Ja sam kreten i budala kakve nema. Vi ste draga gospodo oličenje svega kaj valja i ja se vama divim. Pogotovo Gabreu. Jednog dana kad odrastem želim biti baš kao on.

Doviđenja i sretno.

Zadnje izmijenjeno od: McG. 25.01.2010. u 21:28.
McG je offline   Reply With Quote