Citiraj:
Autor McG
Nije da se osjećam prozvan ili da serem po Macu i Apple proizvodima općenito, ali kad si već sročil tak krasnu izjavu, čisto da se osvrnem kolko to kaj pričaš nema smisla.
Ne znam za druge, ali mogu si priuštiti Mac i nisam preškrt da kupim Apple proizvod. Samo je fora u tome da ja nemam potrebu za Macom, iPodom i ostatkom Apple ponude, isto kak nemam potrebu za boljim računalom od ovog kojeg sad imam. Ono za čim nemam potrebu - ne kupujem i ne izmišljam (ko vandali) priglupe razloge samo da kupim nekaj kaj mi ne treba. Taman da hoću Mac čisto iz hira - kupil bi ga, ali opet nisam takav biser ko ona glupačica iz priloga da odma idem svima na sva zvona objavljivati da imam Mac i da je Mac savršenstvno, da su Windowsi skupa s PC-om teško sranje i tome slično. Kak sam i rekel u prijašnjem postu, kupiš kaj ti odgovara i voljno. Koga boli qrac kaj ti s tim radiš, zbog čega si kupil, na koji način se koristiš kupljenim i tak dalje.
Dok je glupačica iz priloga, dok god je kretena koji nemaju tri čiste o Macu ili PC-u, tema poput ove, priloga poput onog linkanog i općenito mase nebuloznih pizdarija i svađa bude kolko god vas volja. U inozemstvu (ne Amerika, nego samo koji sat vožnje van naših granica) ama baš svaka šuša s iole solidnim primanjima ima Mac i iPod ili iPhone, a samo se kod nas ta Apple čudesa predstavljaju ko neki yebeni prestiž i nekaj kaj si samo bogataši i njihova djeca mogu priuštiti. Malo sutra. Živimo di živimo, a većina ljudi je ovak i onak jalna na sve oko sebe i ništ čudno da se kod nas Mac doživljava ko neka vrsta luksuza.
Zato se i ne čudim ovoj tvoj izjavi, jer čim neko nekaj nema - ziher si to nemre i priuštiti. Komedija. 
|
ja nigdje ne hvalim Apple, dapače.
no ovdje se vidi u cijelom topicu da su većinom svi nabrijani protiv Applea samo zbog cijene, jer da jedan imac 20" košta 6-7k kn, sto posto bi ih bilo puno više...
mene briga za cijenu koliko neki proizvod Applea košta,
samo hoću reći da je to jedan BRAND koji kao takav ne postoji kod nekog drugog proizvođača.
Apple radi jedan kompletan uređaj, imaju svoj hardver (uvjetno rečeno), svoj software, jedan paket koji u biti nema konkurenciju u tom obliku na tržištu.
tema je totalno debilna, i uopće ne shvaćam o čemu se ovdje raspravlja.
Uhvatili ste se jedne debilne reportaže u jednoj debilnoj emisiji,
kako onda reagirate na političare i njihove izjave, ili na druge stvari i gluposti kojih se na televiziji vidi svaki dan...
ono,
činjenica je da 90% ovdje članova na forumu nije koristila iMac ili macbook pro duže od 10 minuta, ali glavno da se iznose onda komentari razno razni koji veze s vezom nemaju.