Citiraj:
Autor Gabre
zavist što si ga ne možete priuštiti,
ili ste preškrti pa opet ne valja?
|
Nije da se osjećam prozvan ili da serem po Macu i Apple proizvodima općenito, ali kad si već sročil tak krasnu izjavu, čisto da se osvrnem kolko to kaj pričaš nema smisla.
Ne znam za druge, ali mogu si priuštiti Mac i nisam preškrt da kupim Apple proizvod. Samo je fora u tome da ja nemam potrebu za Macom, iPodom i ostatkom Apple ponude, isto kak nemam potrebu za boljim računalom od ovog kojeg sad imam. Ono za čim nemam potrebu - ne kupujem i ne izmišljam (ko vandali) priglupe razloge samo da kupim nekaj kaj mi ne treba. Taman da hoću Mac čisto iz hira - kupil bi ga, ali opet nisam takav biser ko ona glupačica iz priloga da odma idem svima na sva zvona objavljivati da imam Mac i da je Mac savršenstvno, da su Windowsi skupa s PC-om teško sranje i tome slično. Kak sam i rekel u prijašnjem postu, kupiš kaj ti odgovara i voljno. Koga boli qrac kaj ti s tim radiš, zbog čega si kupil, na koji način se koristiš kupljenim i tak dalje.
Dok je glupačica iz priloga, dok god je kretena koji nemaju tri čiste o Macu ili PC-u, tema poput ove, priloga poput onog linkanog i općenito mase nebuloznih pizdarija i svađa bude kolko god vas volja. U inozemstvu (ne Amerika, nego samo koji sat vožnje van naših granica) ama baš svaka šuša s iole solidnim primanjima ima Mac i iPod ili iPhone, a samo se kod nas ta Apple čudesa predstavljaju ko neki yebeni prestiž i nekaj kaj si samo bogataši i njihova djeca mogu priuštiti. Malo sutra. Živimo di živimo, a većina ljudi je ovak i onak jalna na sve oko sebe i ništ čudno da se kod nas Mac doživljava ko neka vrsta luksuza.
Zato se i ne čudim ovoj tvoj izjavi, jer čim neko nekaj nema - ziher si to nemre i priuštiti. Komedija.