View Single Post
Staro 24.01.2010., 22:29   #229
Botlorn
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2006
Moree i slicni,
pretpostavljam da ono sto "naprednije" PC korisnike smeta jest sto se koristenje Applea u najsirem smislu uzvisuje na nevidjene grane stabilnosti, dok se PCase zaj*** jer su im kompovi nestabilni.

Pa vidis, mozda ih to povrijedi jer Personal Computer konotira imperativ znanja da bi ga se moglo koristiti. Drugim rijecima, ono sto ti smatras nedostatkom (instalirati TuneUp), netko zapravo cijeni, jer je za neke bit kompjutera da otkrivas svoje i njegove mogucnosti.
A ti tvrdis da je to u biti zajebavanje, a da je pravo otkrivanje mogucnosti produciranje novog 50 cent albuma (karikiram).
Biti apple korisnik znaci biti u pomodan, kreativan i kul. Tome nema dvojbe, i kroz reklame, i kroz vasa stajalista.
Biti "napredni" PC korisnik za mene znaci znati vise od genericnog korisnika o racunalima. Jer, budimo realni, monitrali film ili producirali muziku na PCu ili Macu, nema neke razlike osim za fanboye. Muzika i film su se davno prije kompova snimali i montirali, i bili su kvalitetniji nego danas.

Meni je jednostavno smijesno da moj profesor na faksu sere protiv Windowsa jer mu se stalno nesto blokira, i ima piratski OS i on bi da mu to neko popravi. I da sve radi. Danas je normalno sve moci koristiti bez da imas znanje o tome. A samo oni s minimumom volje i znanja nece htjeti nesto saznati o svom "stroju", bio on motor, auto ili komp. I zato me Mac smeta. Jer radi budalu od mene koji "trosim vrijeme na pizdarije" umjesto da budem jednostavno iKreativan u ovom eSvijetu

Na stranu sto i Bubba kaze, najcesci skill potreban za koristenje Winsa je minimalan. Samo kad ljudi kupuju Mac, onda ce dat pare, a kad kupuju PC ce dat 4k s monitorom pa ce zvat susjeda da "sredi komp" dzabe.