View Single Post
Staro 24.01.2010., 22:05   #228
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Moree Pregled postova
Ma daj molim te nemoj me...
Volim kad me mole.

Citiraj:
Naveo sam ti primjer kod moje sestre sa njenom Toshibom i sa stanjem u kojem je to racunalo kad se kupi.
Ne bih znao, niti me interesira.

Kao sto ti rekoh, moje HP masine kada su dosle, bile su postavljenje na stolove, popikali smo monitore i stisnuli power gumbeke, upisai usere i voila! Naravno, integracija na mrezu je trajala dodatnih 20 minuta, ali to nije ni bitno, jer je svaki Mac samodostatan pa je njima spajanje na lokalnu mrezu ionako suvisno.

Citiraj:
A uostalom bit ce da svi ovdje na forumu koji koriste Tune up i ostale gluposti, i brisu razne servise su budale...Kada se prica o Mac vs Pc to niko ne spominje a bitno da ima stickya kako tweekat i ubrzat windowse kako na drugim tako i na ovom forumu...Ali ne isplati mi se raspravljat sa ljudima koji zive u denialu.
Oprosti, ljubek, ti se svadjas sam sa sobom?

Kakvi tjunapovi, kakvi bakaraci, na cemu si ti?

Poanta je da si ti upalio svoj Eple i ja svoj HP i oboje smo mogli raditi sav posao koji nam je bio potreban (uredski i internetski) u roku od 20 minuta. Tako da ne vidim kakva je tu posebna razlika izmedju tvoj Epla i mog HP-a, sem sto su i hardverski kompatibilni. Tak' da mislim da si ipak u prednosti jedino po lijepsem kucistu...

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote