Citiraj:
Autor Moree
Ma daj molim te nemoj me...
|
Volim kad me mole.
Citiraj:
Naveo sam ti primjer kod moje sestre sa njenom Toshibom i sa stanjem u kojem je to racunalo kad se kupi.
|
Ne bih znao, niti me interesira.
Kao sto ti rekoh, moje HP masine kada su dosle, bile su postavljenje na stolove, popikali smo monitore i stisnuli power gumbeke, upisai usere i voila! Naravno, integracija na mrezu je trajala dodatnih 20 minuta, ali to nije ni bitno, jer je svaki Mac samodostatan pa je njima spajanje na lokalnu mrezu ionako suvisno.
Citiraj:
A uostalom bit ce da svi ovdje na forumu koji koriste Tune up i ostale gluposti, i brisu razne servise su budale...Kada se prica o Mac vs Pc to niko ne spominje a bitno da ima stickya kako tweekat i ubrzat windowse kako na drugim tako i na ovom forumu...Ali ne isplati mi se raspravljat sa ljudima koji zive u denialu.
|
Oprosti, ljubek, ti se svadjas sam sa sobom?
Kakvi tjunapovi, kakvi bakaraci, na cemu si ti?
Poanta je da si ti upalio svoj Eple i ja svoj HP i oboje smo mogli raditi sav posao koji nam je bio potreban (uredski i internetski) u roku od 20 minuta. Tako da ne vidim kakva je tu posebna razlika izmedju tvoj Epla i mog HP-a, sem sto su i hardverski kompatibilni. Tak' da mislim da si ipak u prednosti jedino po lijepsem kucistu...