Citiraj:
Autor Bubba
Ja na svom HP-u (koji je, kao, PC, valjda samo zato sto ima identican i kompatibilan hardver kao Mac ali "ruznije" kuciste) samo stisnuo power gumb i vec me docekali gotovi Windowsi i Office i Internet Explorer i mogao sam surfati, pisati, citati mailove i osim toga instalirati jos ziljardu aplikacija i svasta nesto (i to je valjda razlika izmedju PC-a i Maca)... Your point?
|
Ma daj molim te nemoj me.... Naveo sam ti primjer kod moje sestre sa njenom Toshibom i sa stanjem u kojem je to racunalo kad se kupi. A uostalom bit ce da svi ovdje na forumu koji koriste Tune up i ostale gluposti, i brisu razne servise su budale...Kada se prica o Mac vs Pc to niko ne spominje a bitno da ima stickya kako tweekat i ubrzat windowse kako na drugim tako i na ovom forumu...Ali ne isplati mi se raspravljat sa ljudima koji zive u denialu.
Citiraj:
Autor khm
.
Ja to vidim kao prednost kod PC-a, sto je konstruiran tako da te tjera da sam probas nesto rijesiti i dovesti u funkcionalno stanje.
|
Zato ja vidim predonst Maca sto to vrijeme mogu utrosit u nesto konstruktivno i kreativno.
Citiraj:
Joj sorry, i ja sam kreten, pricam o stanju u HR umjesto da pricam o stanju u Uzbekistanu.
No offense ali mislim da bi ti trebao lagano u krevet, vec si umoran.
|
Pa smore jedan zato sam i rekao da ne preporucam Maca pod svaku cjenu u Hrvatskoj...Prevelika cijena za nas standard i manjak podrske.