View Single Post
Staro 24.01.2010., 21:25   #215
Moree
Guest
Moj komp

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor khm Pregled postova
Ovo s glupim usporedbama ide iz krajnosti u krajnost.
Mislio sam da je ono s autima zesca nebuloza ali ves masina i pegla su ipak vrh.
Ajde malo razmisli o cemu se ovdje pise.
Da li ves masina, radio ili pegla imaju neku alternativu? Ne.
Mozes birati proizvodjaca ali proizvod je gotovo isti.
Pa ti moras malo vise razumijet o cemu ja pricam. Ti si neko ko zagovara "informaticku pismenost" i pod time podrazumjevas da moras znati puno toga o racunalo da bi ti ono pomoglo. Ja sam taj koji kazem, yebem ti ja pomagalo o kojem moram toliko znati da bi ono radilo. Nista neznam o autima , Tv-ima , ves masinama, perilicama, peglama pa one rade i nemam potrebu downloadit nista, trazit drivere ovakve i onakve, 32bitna verzija ili 64 bitna verzija, Pa updejtaj ono pa updeejtaj ono...Ja na svom Macu provedem 20 minuta instalirajuci Os X i 10 minuta za self update i prica je zavrsena

Citiraj:
Tebi ce otici neki dio na Macu ili ti jednostavno nece raditi dobro, makar i neka najbanalnija stvar da se dogodi ti ga moras nositi na servis i ostajes mjesec dana bez kompa.
Pa dobro jel ti ista citas...Ti pricas o situaciju u Hrvatskoj...Vani odneses Laptop u Genius Bar ili bilo koji Apple Shop i stvar se rjesava jako brzo.
A sto se tice nadogradnje ja sam sam nadogradio Hard Disk i Rame, za ostale stvari nemam potrebe....ledice i potenciometre pogotovo

Citiraj:
Autor Rino Pregled postova
A ti si psiholog?
Bit ce da sam pogodio pravo u tocku..
Moree je offline   Reply With Quote