Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 24.01.2010., 19:56   #3154
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Iz par razloga, od kojih neki nisu previse audiofilski

Jedan od takvih je estetika u smislu da mi puno ljepse izgledaju floorstanderi nego bookshalferi na nekim stalcima, a da ne kazem mocnije.
Drugi bi bio sto navodno u pravilu (ne mogu nista reci u svoje ime, sve sto za sad mogu je citati misljenja ljudi po netu) solidni floorstanderi daju puniji, cisci zvuk od bookshalfera, pa eto kad vec dajem 3k+ para ne vidim razloga zasto ne ici direkt na prvospomenute.

Imao sam jos nesto ali mi sad ne pada na pamet, no vjerojatno nije nista inteligentno tako da se moze i zanemariti

Hvala na preporuci zvucnih, no to mi je sve preskupo a i ocito nedobavljivo kod nas (ako se ne zelim petljati sa narudzbama na e-bayu i slicno). Mislio sam nesto vise u stilu x-fi extreme music ili cak jeftinije. Mislis da bi bio na nekom gubitku sto se tice zvuka?

I ako mozes prokomentirati ona dva para zvucnika koja sam naveo, cisto neko misljenje i po mogucnosti ako mozes reci nesto o kombinaciji sa navedenim pojacalom?

Zahvaljujem
Igorr je online   Reply With Quote