View Single Post
Staro 24.01.2010., 19:50   #202
Moree
Guest
Moj komp

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
Plastika ima napuknuće sa lijeve i desne strane tipkovnice uzrokovana poklopcem samog laptopa. Da ne govorim u koliko se utora uvukla prljavština, da je odmorište za dlanove poprimilo blago smeđu boju. Napominjem, to se neda oprati nit alkoholom, nit ičime jer je nastalo zbog dosta visoke temperature koju generira sam laptop. Ispod više nema nikakvih slova jer su se izgrecala. Izgleda prilično loše. Moj HP nakon istog vremena izgleda sigurno bolje nego taj Mac.
Brate ti onda zivis u pecini i peres se svakih mjesec dana...Moj Macbook White je star 2 godine i dan danas izgleda kao nov!

Citiraj:
Autor khm Pregled postova
Što želim reći... da većina korisnika koristi appleove kompove, a ne PC svi bi bili informaticki zatucani, ljudi ne bi znali ni od kojih komponenata se sastoji PC ni kako izgleda grafička kartica.
Većina ljudi na ovom forum zna sastavit cijeli komp, podić' sustav, i dovesti sve u stanje da radi, ako kojim slucajem nesto ne radi, doticna osoba ce vec otkriti koji dio stvara problem i to rijesiti. To je znanje PC korisnika.
Daj ti meni reci jeli znas od cega se sve sastavlja televizor, radio, ves masina, perilica, pegla za peglanje itd..? Dali mislis da je normalno da kad kupis novi auto moras downlodat drivere za motor, diskove, auspuh i nauciti kako kako podici elektroniku da taj auto koji si platio napokon radi?
Svako ko zagovara da je normalno i potrebno da moras nauciti kako osposobiti nesto cemu je primarni zadatak da TEBI pomogne, je po meni nepametna osoba (da se drugacije ne izrazim)

A sto se tice garancije i servisa, to je kod nas malo veci problem i to je jedan od razloga zasto nebih Mac racunala zagovarao pod svaku cjenu kod nas. Svi ljudi koji ovdje imaju Maca nemaju druge nego prihvatiti rizik da ce ostati ostati mozda 20tak dana bez njega.
Medjutim vani je to malo drugacija situacija. O napuknutim casovima o kojima pricate, Apple ih mjenja u Genius Baru za 30 minuta.

A onome sto je neko rekao da se tisina, u usporedbi za Macom, na Pcu moze nadoknadit tako sto se 12cm ventilatoru iscupaju 2 zice da radi na 5v zelim reci samo jedno. Dao bog da moro cupat i prespajat zice kada budes htio da ti ves masina krene sa centrifugiranjem.

I samo za kraj da se zna...svako bi trebao izabrati ono sto mu pase i sigurno nece pogrijesit jer pogreske nema. Sve ima svoje prednosti i mane. Kako Mac tako i PC. Ja stoga koristim oboje.
Moree je offline   Reply With Quote