Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 24.01.2010., 17:44   #3152
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Hm da, glede sobe je mali problem jer ne znam tocno kakva ce soba biti...
Objasnjenje je da cu jos neodredeno relativno kratko vrijeme zivjeti u sobi koja ne smije biti presudna za kupovinu zbog ocitog razloga.

E sad, tocan oblik i velicinu konacne prostorije ne mogu jos znati.
Pretpostaviti da je neki dnevni boravak, sa parketom na podu, dimenzija 5 * 6m (+-1m). Prostorija bi trebala biti poluprazna (trosjed + fotelja/dvije, po koji omanji komad namjestaja, stalak za tv i hi-fi komponente), na sredini jednog zida televizija na nekakvom stalku, zvucnici udaljeni od centra tv-a za nekih 1.5m sa svake strane tv-a. Slusatelj udaljen nekih 2.5m od centra gdje je tv.

I da, znam da bi valjalo pricekati da se uselim gdje god da se uselim pa onda krenuti u kupovinu. Ali to doslovno moze biti i za godinu dana, a u tom vremenu bi volio imati nesto kvalitetnije za slusanje glazbe. "Obicni" pc zvucnici ne ulaze kao opcija, a neki jeftiniji hi-fi sustav mi se ne isplati uzimati, jer ce mi biti samo novcani gubitak.

Pa eto, ako mozete uzeti u obzir pretpostavku da je buduca soba navedenih dimenzija i karakteristika

Zadnje izmijenjeno od: Igorr. 24.01.2010. u 18:04.
Igorr je offline   Reply With Quote