View Single Post
Staro 24.01.2010., 17:37   #189
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Joj, kad će tu neki uspjet skužit da nema ništa posebnog u (aj)Meku, Mekbuku (Pro). Imao sam se priliku družit na neko vrijeme sa Macbookom 1,1 koji je bio godinu i pol star. E tu bi se dalo sad popričat koliko je taj clean white dizajn dobar i kakva je sama kvaliteta uređaja nakon nekog vremena. Plastika ima napuknuće sa lijeve i desne strane tipkovnice uzrokovana poklopcem samog laptopa. Da ne govorim u koliko se utora uvukla prljavština, da je odmorište za dlanove poprimilo blago smeđu boju. Napominjem, to se neda oprati nit alkoholom, nit ičime jer je nastalo zbog dosta visoke temperature koju generira sam laptop. Ispod više nema nikakvih slova jer su se izgrecala. Izgleda prilično loše. Moj HP nakon istog vremena izgleda sigurno bolje nego taj Mac.

Što se tiće softvera i tu bi se dalo popričat. Disk je do 80 % napunjen, a sustav je bio toliko neresponzivan mada u pozadini nije bilo ni jednog programa. Probao sam updateat Airport program za konfiguraciju wireless kartice zbog mrežne infrastrukture na faksu i nakon restarta više mi nije htio normalno ući u mrežna podešenja pa sam imao zajebancije s time. Korisnica je bila jednom prilikom i izbrisala Photobooth pa sam se imao priliku zajebavat preko onih instalacijskih CD-ova da bi taj mali program uspio instalirati nazad - procedura je teža nego skinut nešto za Winse s neta i instalirat.

Znam da sam naveo sve lošije strane tog Mekbuka ali to je zato što ne možeš hvalit na sva vrata nešto s čim si radio 10 minuta na onim pultovima u Avenue Mallu...
tutix je offline   Reply With Quote