View Single Post
Staro 24.01.2010., 15:33   #182
syzygy
Premium
Moj komp

syzygy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Matth€w Pregled postova
Da i to mi je bilo smiješno, "kvalitetan backup", em je izjava "na razini" (definicija "kvalitetnog backupa"? WTF?) em je TimeCapsule jedan od većih failova Applea.
Aj mi nađi disk sličnog dizajna i performansi...i svrhe.

Nije da kazem da je (meni) pretjerano koristan, ali da je fail, nije.

Ja ne kuzim kako vam se da raspravu natezat toliko dugo.. ne da mi se ubacivat i kvotat, sam cu napisat svoje jednogodisnje iskustvo s mekom.

Tišina
Ono što me iznenađuje kod appleovih računala je tišina. Nema više krckanja, nema razjebanog venta, nema nista- samo tišina. Što je najbolje nekoliko kolega sa puno starijim strojevima tvrde isto. Meni je recimo na PC-u hard konstantno krckao, vent bi se u roku od par mjeseci razjebao i poceo proizvodit neke zvukove, napajanje takodjer. S tim da sam kupovao kvalitetno.

Mobilnost i dizajn
iMac je toliko mobilan, da mi uopce nije zao ulozene love. Jedan kabel i "monitor", u par koraka ga prebacis s jednog mjesta na drugo, ili do auta pa u ured s njim. O dizajnu da ne pricam, meni jedan od najljepših all in one računala.

Mac OS X je stvarno ugodan za rad, lijepo dizajniran i sve, ali nedostaje mu nekoliko stvari koje sam kod PC-u volio imat. Ne da mi se ic pisat kilometarske postove, kome se da nek ode na mackorisnik i pogleda moje postove i muke s mekom.

Na svoj stroj sam instalirao i win 7, cisto zato jer oba dva OS-a imaju svoje prednosti i mane, nema onog najboljeg, barem meni.
syzygy je offline   Reply With Quote