View Single Post
Staro 24.01.2010., 14:01   #48
-Stinger-
Premium
Moj komp

-Stinger-'s Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor fran123456 Pregled postova
Gdje si to vidio molim te?
imaš i na youtubeu filmiće, ja sam ih 5 našao, nisam više tražio.. za asus nisam našao...
pa traži

Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Onda jednostavno reci da preporučaš Asus jer ga favoriziraš, nemoj pljuvat po drugima.

Gdje si to vidio da se ekipa žali na nestabilnost i probleme s biosom na Gigabyte P55 pločama?
Također jesi li se ikad uputio na support stranicu Asusa pa pogledao kakve oni probleme prijavljuju? Svaki brand ima sveje mušice, niti jedan nije svetac.

Ponovo te pitam koliko si Điđabajtovih P55 ploča imao prilike isprobati?
Osobno sam imao prilike raditi, kada se govori o Gigabyteu, na P55-UD2, P55-UD3, P55-UD4, P55-UD5, P55-UD6 i to u više slučajeva, te kada trebam raditi na Lynnfieldu delam na P55A-UD4P.
Nikad, nikakvih problema nisam imao niti sa rušenjem niti sa biosom.
gle...
( s naglaskom da obje matične su ispravne.. )
radio sam konkretno s ASUS Rampage II Extreme i Gigabyte EX58A-UD7 u više navrata...
Glavna razlika u tim matičnima što se ASUS definitivno bolje clocka, a bolji OC, a mislim da netko kad da 2500 kn-a za matičnu da mu je to definitivno jedan od največih uvijeta, o bojama i izgledu matičnih možemo razglabat, to sve ovisi o ukusu, negooo back to features of ASUS vs Gigabyte...
isto tako ne samo da asus ima deblji PCB, već i nudi neke opcije za one koji žele s multmetrom provjeriti voltaže direktno s matične, dakle da ne laže BIOS ili Everest ili whatever you use...
a ono što se recimo da primjetit jest kod Clear CMOS gumba na novijim gigabyte matičnima.. pa kad je to ASUS imao.. još s starim socketima, recimo isto gigabyteov onaj 2CZ ili kako se več zove.. kao dvoslojna bakrena podloga u matičnoj, pa to asus odavnoooooo već ima...
to su samo nekeeeee razlike...
kažem.. svatko zna što je za njega najbolje... da kupujem matičnu i da sam u dvojbi između UD7 i Rampage II ex. svakako bih dao još 230 kn-a, pa makar radi bolje zvučne

razlika u cijeni u high end klasi obje marke matičnih je:
Gigabyte EX58A-UD7 - 2.320,00Kn
ASUS RAMPAGE II EXTREME -2.549,42Kn

dakle razlika u cijeni je " 230 " kn-a
( izvor ADM )

svatko zna šta mu treba i šta će kupit... ja sam se par puta opekao i sad prije bilo kakve kupnje BILO čega jedno 50 reviewa i feedback-a pročitam prije kupnje bilo kakve stvari ( 3x mjeri 1x reži, kod mene : 50x mjeri 1x reži )

I reject your reality and substitute my own!

-Stinger- je offline