Citiraj:
Autor Gabre
P.S. ja ne vidim ništa loše u onom videu, zapravo su sa stajališta jednog normalnog usera bili sasvim točni.
|
Gabre daj odi van, nadiši se traka, ispljuskaj se pa ponovno pogledaj video.
Sasvim je točno da:
Apple proizvodi svoj HW i SW
Da je riješen problem piratskog SW-a za mac
Da koristi bolji proc, RAM, i sl.
Daj me nemoj.
Da se razumijemo osobno nemam ništa protiv mac-a izuzev cifre kod naših lihvara, no činjenica je da je video jedan veliki BS prepun dezinformacija
Citiraj:
Autor Bubba
Ne da ih branim, ali prije svega, nezahvalno je uopce govoriti o takvoj temi u periodu od nekoliko minuta uz mogucnost gubljenja konteksta usljed montaze.
Ne znam koliko vas je bilo u prilici biti u ovakvim emisijama, no IME, najbolje je biti maksimalno suzdrzan i ne ulaziti u prevelike polemike. Na stranu sto ovo dvoje nema tri ciste o cemu baljezgaju, ali ipak..
Takodjer imajte na umu da je urednik emisije takodjer tabula rasa o temi o kojoj je bila rijec, tako da je to double facepalm fail!
|
Sa ovim se stajalištem u potpunosti slažem. Činjenica je da u jednoj takvoj emisiji ne možeš ulazit u suštinu problema. Također kao što si naveo, urednik određuje što ide, a što ne - što je samo jedan od razloga što recimo ja, a mislim i dosta drugih nikad ne bi željeli sudjelovati u prilogu takog tipa.