Citiraj:
Autor Matth€w
@gabre
Izjava ti baš i ne stoji, pa i HP prodaje svoja kompletna brand name računala od tuđeg hardwarea, isto kao i još xyz kompanija. Po ničemu se ne razlikuju od Applea.
I OS X je zaseban komad softwarea i kao takav se isto, poput Windowsa, pojedinačno prodaje.
Ovo što je Mar reko je dobro...
@thopok - svatko će uvijek "prat" po svome... Ma glavno da su oni nama sretni što ih predstavlja slatka cura, to im je očito najbitnije.  Nema veze što je nadrobila gluposti.
|
po ničemu?
da li HP ima svoj OS koji stavlja na ta računala. drugo, hardverski kvalitetom su NEUSPOREDIVA. kvalitete kućišta, hardvera, hlađenja, itd..
HP-ova brand name račnala su ti ništa nego obični piceki u ružnim caseovima. pogledom unutra vidiš koji je to jad i bijeda...
no tema nema smisla, mogu samo zaključiti da je malecka slatka i bilo mi ju je fora slušati
uvažavam mišljenja i pokušavam bit objektivan uvijek, no nije u redu kenjati protiv Applea ili PC-a. U krajnosti, PC kao brand ne postoji
apple predstavlja jedan kompletan proizvod, out of the box, sa svime da je funkcionalan taj čas kad ga izvadiš, uključujući i backup

i koji svaka šuša zna podesiti. aj to nekom laiku reci da napravi u PC-u, a da ujedno funkcionira tako dobro ko na OSX-u..
nemojte pričat o nečem što niste probali.. jer backup na Osx radi savršeno. jednostavno. ili kako bi moj prijatelj rekao - RADI.
P.S. ja ne vidim ništa loše u onom videu, zapravo su sa stajališta jednog normalnog usera bili sasvim točni.