View Single Post
Staro 24.01.2010., 12:56   #165
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Matth€w Pregled postova
@gabre

Izjava ti baš i ne stoji, pa i HP prodaje svoja kompletna brand name računala od tuđeg hardwarea, isto kao i još xyz kompanija. Po ničemu se ne razlikuju od Applea.

I OS X je zaseban komad softwarea i kao takav se isto, poput Windowsa, pojedinačno prodaje.

Ovo što je Mar reko je dobro...

@thopok - svatko će uvijek "prat" po svome... Ma glavno da su oni nama sretni što ih predstavlja slatka cura, to im je očito najbitnije. Nema veze što je nadrobila gluposti.
po ničemu?

da li HP ima svoj OS koji stavlja na ta računala. drugo, hardverski kvalitetom su NEUSPOREDIVA. kvalitete kućišta, hardvera, hlađenja, itd..

HP-ova brand name račnala su ti ništa nego obični piceki u ružnim caseovima. pogledom unutra vidiš koji je to jad i bijeda...

no tema nema smisla, mogu samo zaključiti da je malecka slatka i bilo mi ju je fora slušati

uvažavam mišljenja i pokušavam bit objektivan uvijek, no nije u redu kenjati protiv Applea ili PC-a. U krajnosti, PC kao brand ne postoji

apple predstavlja jedan kompletan proizvod, out of the box, sa svime da je funkcionalan taj čas kad ga izvadiš, uključujući i backup i koji svaka šuša zna podesiti. aj to nekom laiku reci da napravi u PC-u, a da ujedno funkcionira tako dobro ko na OSX-u..
nemojte pričat o nečem što niste probali.. jer backup na Osx radi savršeno. jednostavno. ili kako bi moj prijatelj rekao - RADI.

P.S. ja ne vidim ništa loše u onom videu, zapravo su sa stajališta jednog normalnog usera bili sasvim točni.
Gabre je offline   Reply With Quote