Citiraj:
Autor gixx
Zbunjen sam, moje mišljenje je da baš njie bilo od tebe uredu da to staviš to tako na forum bez ikakvog pitanja ili razgovora preko PP, jer ja držim uredan ratio i poštujem svaki tracker kojeg dobojam, pa makar on bio nešto tipa Demonoid, naravno cijenim i svaku osobu koja mi pruži priliku te mi pokloni pozivnicu za neki ''hight level'' tracker, jer je o tome ona morala prosuditi, naravno još više sam zahvalan nekome tko mi daje pozivnicu samo na bazi ratia i SS. Bez uvrese ali moje mišljenje je da nisi baš trebao staviti to tako ''transparento'' jel ljudi prema tvojem nicku (Gixx) počinju mati loše mišljenje te se samo drže podalje od tvojig pitanja na temelju krivog dojma. Na B*G sam imao buffer oko 50 ili 40 Gb te sam vodio računa o njemu ali nažalost prije 4 tjedna sam imao tehničkih probloema sa kompjuterom pa nisam mogao pristupiti internetu niti seedboxu, a to je već druga priča. Malo skinutog materijala sam imao radi toga što sam skidao samo ono što sam i igrao na PC ili Xbox, te nisam skidao samo radi što većeg buffera kako bih se mogao bahatiti ratiom i ss naokolo, niti da bih taj tracker mogao sebi stavitri u kolekciju kao raritet. Iskreno ne znam zašto sam baniran, ne vjerujem da je zbog prevelike razlike između logina ili sa neprimjerenim ponašanjem, stvarno ne znam i zbog toga mi je žao, stvarno sam držao do toga računa. Ali mislim da samo trebali prvo se kontaktirati preko PP, a ne ovako kao da sam neki kolekcionar trackera, naravno bez uvrede.
|
Pa zar tvom nicku nije mjesto ovdje, javno i transparentno na znanje i ravnanje ostalima nakon šta te baniraju

I to na trackeru koji voli kažnjavat pozivatelje radi grijeha pozvanih... Tu si i neka si, a nek svak za sebe odluči hoće li s tobom "trgovat" ili neće, ja nikome nisam ništa sugerirao, niti mi pada na pamet ić u takve "borbe".
Šta se tiče kolekcionarstva, ne znam da sam te nazvao kolekcionarom, naprotiv, pitao sam te zašto si baniran, a dobio sam moralnu prodiku po kojoj ja ispadam
bad guy, a ti si uredan i čist jer imaš alibi koji još cijenjeni kolega intel freak potvrđuje

Doduše ni ja neman razloga da ti ne vjerujem, al mi je smiješno da mi je 5 zadnjih ljudi (jednoga imaš i koju tranicu natrag) koji su me zajebali kao razlog navelo crkavanje PCa, otkazivanje diska ili probleme sa ISPom

Ima san i ja problema sa svim tim, sve je to ljudski...ovo ljeto sam bija bez PCa 5 tjedana, na odmoru 4, pa nigdje nisam baniran, doduše kako je krenulo ako ne dođem pameti, bit ću baniran samo jer svakom dajem pozivnice...
Uglavnon da ne rastežemo ovu priču, suma sumarum je da si zajeba i mislim da tu nema dvojbe. Nisi napravija HnR, nisi varao na ratiju, al si zajeba. Jer da nisi zajeba ne bi bija baniran, a pošto si baniran, tu si di jesi, ja post maknit neću, ako ga moderatori ili administratori misle maknit, slobodno. Meni se ionako nije cilj obračunat s tobon po forumu, već samo upozorit ljude na ekipu koja me zajebe. Mislim da je to fer...