View Single Post
Staro 22.01.2010., 22:15   #1411
gixx
Registered User

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
User: gixx
Tracker: B*G

Dva pitanja kolega
1) Zašto si me uopće pita tracker koji nisi pošteno ni koristio? Ja koji se ne igram pretjerano iman 20x više skinutog materijala...
2) Zašto si baniran?
Zbunjen sam, moje mišljenje je da baš njie bilo od tebe uredu da to staviš to tako na forum bez ikakvog pitanja ili razgovora preko PP, jer ja držim uredan ratio i poštujem svaki tracker kojeg dobojam, pa makar on bio nešto tipa Demonoid, naravno cijenim i svaku osobu koja mi pruži priliku te mi pokloni pozivnicu za neki ''hight level'' tracker, jer je o tome ona morala prosuditi, naravno još više sam zahvalan nekome tko mi daje pozivnicu samo na bazi ratia i SS. Bez uvrese ali moje mišljenje je da nisi baš trebao staviti to tako ''transparento'' jel ljudi prema tvojem nicku (Gixx) počinju mati loše mišljenje te se samo drže podalje od tvojig pitanja na temelju krivog dojma. Na B*G sam imao buffer oko 50 ili 40 Gb te sam vodio računa o njemu ali nažalost prije 4 tjedna sam imao tehničkih probloema sa kompjuterom pa nisam mogao pristupiti internetu niti seedboxu, a to je već druga priča. Malo skinutog materijala sam imao radi toga što sam skidao samo ono što sam i igrao na PC ili Xbox, te nisam skidao samo radi što većeg buffera kako bih se mogao bahatiti ratiom i ss naokolo, niti da bih taj tracker mogao sebi stavitri u kolekciju kao raritet. Iskreno ne znam zašto sam baniran, ne vjerujem da je zbog prevelike razlike između logina ili sa neprimjerenim ponašanjem, stvarno ne znam i zbog toga mi je žao, stvarno sam držao do toga računa. Ali mislim da samo trebali prvo se kontaktirati preko PP, a ne ovako kao da sam neki kolekcionar trackera, naravno bez uvrede.
gixx je offline   Reply With Quote