View Single Post
Staro 22.01.2010., 20:12   #259
mskvorc1
Premium
Moj komp

mskvorc1's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor RSV Factory Pregled postova
1. OK je ostaviti, pa stvar lepo funkcionira ak ne misliš sam klokati.
2. Je, dobro si rekel, ide nekaj gore da ne diraš napon al nije puno. Al slobodno diraj napon sam pastu stavi novu ak nisi dobro razmazal kak veliš, pa budeš videl kak bu išlo i pripazi na temps.
3. Temperature bi morale biti nekaj niže, al pasta te zeznula vjerojatno.
Ova ti je dobra pasta: http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=050.912.099

Al sam da te pitam... Vidim da imaš odličnu ploču za klok, pitaš za pastu, a neznam koje su ti želje za klok, dal maksimalni izvući ili nešto sitno...
Jer ako želiš maksimalni, onda bi te hladnjak prvi kočil i nije ti pasta tolko bitna.
Krenimo redom

Skinuo Zalmana i maknuo ventilator sa njega pa ga "našarafio" natrag i stavio Zalman ZM-STG1 pastu, na def. naponu temperatura nejde preko 48 C, uglavnom oko 44-45 C. Problem je bio što odmah nisam maknuo ventilator kod montiranja jer je zbilja muka ga tako namjestiti i sada sam siguran da je dobro je sjeo. što se clockanja tiče, eventualno da def. naponu (imao sam loša iskustva sa E8500), samo me zanima da li ostale voltaže trebam za početak dirati ili lagano dizati takt i pratiti kako to ide. Također, memoriju imam G.Skill Ripjaw series 7-7-7-21 na 1333 Mhz na 1.5V... moram napraviti update moje konfiguracije...
mskvorc1 je offline   Reply With Quote