Citiraj:
Autor medo
Imam HD555 već dosta dugo i mogu ti reći da sve što je bolje od njih košta puno puno više. Kad ih prvi put staviš na uši, imat češ smile od uha do uha cijeli dan 
|
Prvi put da se vecinom slazem sa kolegom Medom, slusalice su stvarno jako ugodne, ja bi rekao neutralne za nosenje. Znaci obicno nakon pola sata zaboravim da ih imam na glavi, sto recimo nije bio slucaj sa HD 465.
HD 555 imaju najbolji omjer kvalitete i cijene, jer nesto malo bolje kosta duplo vise. Sto se tice kakatera zvuka, zvuk je otvoren, visoki su detaljni, bas korektan, vokali odlični. Ali slusalice kao takve zahtjevaju posten izvor i kvalitetnu aplifikaciju. Znaci bilo bi lose takve slusalice spojit u onbordušu.
Citiraj:
Ali budući da su otvorenog tipa svi oko tebe čuju šta slušaš. Isto tako i ti čuješ sve oko sebe (recimo šum kompjutera)....
|
Slusalice su otvorenog tipa i sve se dosta cuje van, ali unutra se bas i ne cuje. I medo, podrazuijneva se da svaki korisnik računala, koji ima i najmanje afinitete prema dobrom zvuku, buku svog kućišta drzi ispod 20dB, pa tako ne znam kako bi mogao cuti šum kompjutera