View Single Post
Staro 22.01.2010., 12:57   #257
RSV Factory
Premium
Moj komp

RSV Factory's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor mskvorc1 Pregled postova
Proc - i5 750, ploča: Gigabyte P55-UD6. Imam par pitanja - turbo mod od Intela, ono dok je jedna ili dvije jezgre pod opterećenjem pa diže takt na 3,2 GHz - jel to OK ostaviti?

Drugo, za clokcanje na def. naponu, vidio sam da ide OK, pa me zanima dovoljno samo mijenjati brzinu, bez ikakvih ostalih (osim CPU) dizanja napona pa kako ide?

Treće, imam Zalman CNPS 10X Extreme cooler. Kad sam krenuo primjeniti pastu, baš mi se činila nekako kruta tako da nisam baš predobro razmazao i bojim se da su mi i zato temperature na def naponu i brzini do 51 C u Prime95 i do 57 C u Intel Burn testu. Vjerojatno ću mirati skinuti i drugu pastu staviti. Ako je tako, koju pastu?
1. OK je ostaviti, pa stvar lepo funkcionira ak ne misliš sam klokati.
2. Je, dobro si rekel, ide nekaj gore da ne diraš napon al nije puno. Al slobodno diraj napon sam pastu stavi novu ak nisi dobro razmazal kak veliš, pa budeš videl kak bu išlo i pripazi na temps.
3. Temperature bi morale biti nekaj niže, al pasta te zeznula vjerojatno.
Ova ti je dobra pasta: http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=050.912.099

Al sam da te pitam... Vidim da imaš odličnu ploču za klok, pitaš za pastu, a neznam koje su ti želje za klok, dal maksimalni izvući ili nešto sitno...
Jer ako želiš maksimalni, onda bi te hladnjak prvi kočil i nije ti pasta tolko bitna.

Peace.
RSV Factory je offline   Reply With Quote