Tema: CM: DiRT 2
View Single Post
Staro 22.01.2010., 11:28   #496
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor mislav_os Pregled postova
@Burko
ja sam na 20-ak %,reci mi jel se isplati to prelaziti?? Ali iskreno...posto vidim da kazes da je nekad dobra,nekad losa...pa eto,bar da vidim to dobro u DiRT-u
mah. i isplati se i ne, ne znam kako drugacije reci. ako ti je do sada bila dobra igra, ko' sam ja ili netko drugi koji ce te sprijeciti da ne igras dalje. ja sam ju prelazio samo da ju sto prije predem, ono sto je glupo je da sam staze prolazio samo sto prije da ih prodem. ne znam, nisam gustao dok sam prelazio, kao da sam prerastao ovakve igre. vjerujem da ce vecini opcenito gejmera ova igra biti medu najboljima voznjama, meni je ok i nista vise.

inace sto me je fasciniralo je ETS, igram ga otkad sam presao Dirt2 i moram reci kako mi je bolja . grafika je na nivou igara iz 2002/03e, ponasanje ostalih vozila je poprilicno smijesna, igra jednostavna da nemre biti jednostavnija........ ali zato svaki dan ubijem po sat-dva stvarnog vremena da odvezem nesto negdje. da je ETSu grafika i ostatak kao Dirtu2, brutala .

Burko je offline   Reply With Quote