s370 adapteru i 440bx chipsetu mogli bi Tulci ići gore (bar ove ne-S verzije)... ali iskreno oduvijek sam bio prelijen to isprobati.
Citiraj:
Autor thedream
Mislim da je ploča kripl  ,ne celer,svejedno mu je. Nek stavi onda p4,whatever. Šta ga ispadne jeftinije. Najbolje bi mu bilo maknut se od toga i lovit neke Socket A-aše XP + neka solidna mbo. Da se i to jeftino nać..Barton i sockel a mbo,za siću.
|
Da, ploča je kripl  ali s obzirom da će to biti komp za net, igre ala Zuma, pokoji film i tu i tamo neku igru mislim da je ploča čisto ok. Ne ispada me jeftinije jer imam oba procesora na raspolaganju.
A što se tiče s462 konfe, potpis. Imao sam jedno vrijeme 3000+ @ 2.5 GHz, 1 GB DDR-a, 6600 GT i NF7-S ploču. To je bila mašina i pol. Kakav P4 ili ne znam koji Celer, mogu se sakriti pred Bartonom. Vrti HD, vrti igre (Stalker se online napucavao  ), vrti Win7, ma što god hoćeš...
Citiraj:
Autor Dizel
Kad smo vec kod dileme Barton ili Northwood, moj glas uvijek ide za Filipinski "C" Northwood sa 800MHz FSB-om, HT-om i visokim OC mogucnostima na stock naponu.
|
Eh sad, tu generaciju sam preskočio tako da ne mogu ništa reći, ali probat ćemo i to jednog dana  -->
Citiraj:
Autor Dizel
Ne idu Tualatini na te 370 adaptere, bar ne serverske verzije  .
|
Ne znam koji je chipset na ploči, ali uz neke preinake na tom slot1-->s370 adapteru i 440bx chipsetu mogli bi Tulci ići gore (bar ove ne-S verzije)... ali iskreno oduvijek sam bio prelijen to isprobati.
Citiraj:
Autor thedream
Mislim da je ploča kripl  ,ne celer,svejedno mu je. Nek stavi onda p4,whatever. Šta ga ispadne jeftinije. Najbolje bi mu bilo maknut se od toga i lovit neke Socket A-aše XP + neka solidna mbo. Da se i to jeftino nać..Barton i sockel a mbo,za siću.
|
Da, ploča je kripl  ali s obzirom da će to biti komp za net, igre ala Zuma, pokoji film i tu i tamo neku igru mislim da je ploča čisto ok. Ne ispada me jeftinije jer imam oba procesora na raspolaganju.
A što se tiče s462 konfe, potpis. Imao sam jedno vrijeme 3000+ @ 2.5 GHz, 1 GB DDR-a, 6600 GT i NF7-S ploču. To je bila mašina i pol. Kakav P4 ili ne znam koji Celer, mogu se sakriti pred Bartonom. Vrti HD, vrti igre (Stalker se online napucavao  ), vrti Win7, ma što god hoćeš...
Citiraj:
Autor Dizel
Kad smo vec kod dileme Barton ili Northwood, moj glas uvijek ide za Filipinski "C" Northwood sa 800MHz FSB-om, HT-om i visokim OC mogucnostima na stock naponu.
|
Eh sad, tu generaciju sam preskočio tako da ne mogu ništa reći, ali probat ćemo i to jednog dana 
VGA: XFX HD4830
HDD: WD 6400AAKS
Monitor: Samsung 2470H
PSU: Fortron PNF 400W
Net: 12 Mbit/1,25 Mbit
Sound: Logitech X-530
CPU: Intel Celeron T3100
MBO: HP 1526
RAM: 2 GB DDR3
VGA: GMA 4500MHD
HDD: WD3200BEVT
Monitor: 15,6“ LCD