View Single Post
Staro 22.01.2010., 10:09   #62
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Thumbs down

Citiraj:
Autor Halos Pregled postova
Ova iz siga je izvrsna. 52w idle je iber super

malo sam zatrzao na ovih 15w za Logitech z2300, jer su kod mene na malo vise od pola trošili 60akw, uz nekavu "nabijačinu" od muzike.
Onda ste negdje razvaljivali te zvučnike, jer ovih 13W je meni bilo kada je sve bilo stišano Kada mi receiveri vuku 60W ne čujem se kako mislim pored zvučnika, a namještaj mi je vibrirao u sobi kada su Logyji bili već na 30-35W.

52W na konfi sam postigao kad sam instalirao onaj AMDov driver i AMD Power Monitor. Na Home/Desk profilu si proc sam ruši frekvenciju na 1.0GHz i napon na 1.0V (slično kao i Intel Speedstep) i tada troši toliko. Budući da integrirana grafička sve dekodira, čak i kad gledam HD i DivX, na njemu je frekvencija cijelo vrijeme na 1.0GHz. Foobar sa PPHS resamplerom na 96kHz ultra mode radi također na 1GHz.

Kada ugasim obje pržilice i drugi hard (WD green 1TB), troši ispod 50W u idleu Kada ga staviš u always on, u idleu troši 10W više.

Citiraj:
Autor d4rk_ch1ld Pregled postova
He,he. Vidiš zakaj techno nije dobar Ovo mi je dalo ideju na napravim usporedbu Metal vs. Techno u potrošnji struje
Basevi troše najviše struje, a techno ga nabija samo tako Zato su pojačala u subwooferima obavezno u D-klasi