View Single Post
Staro 22.01.2010., 08:47   #52
trilja
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2009
mx 1100

Da ne bi bilo sve bajno oko tog paketa moram ostaviti svoja iskustva.
Dakle kupio sam komplet prije koji dan. Do sada sam koristio nekakav Microsoftov desktop komplet kod kojeg mi je na mišu smetao gnjecavi srednji gumb ispod scroolera i samo 3 tipke na mišu.
Onda su mi preporučili ovaj komplet kao "best buy". Možda je best buy, ali ako vam treba precizan miš onda će vas ovaj dovesti do frustracija.
Miš je brz, dosta dobro leži (malo palac zapinje za bočne gumbe), lijepo klizi, punjiv je, ima dosta podesivih gumbića, ali ono najbitnije je da kad trebate odraditi nešto precizno to postaje horor.
Npr. kad trebate u igrici nekog naciljati snajperom nišan će te dovesti relativno brzo u željenu zonu, ali pogoditi pixel lijevo desno je kao da gurate kamen uz brdo. Odjednom se sav nekako "zaljepi" i to traje po par sekundi (naravno do tad ste mrtvi). Slični problemi se javljaju i kod grafičkih alata i sve se bojim kad budem počeo picajzliti po photoshopu koliko će to živaca koštati.
Eh da srednji gumb ispod scrollera je gnjecav (manje nego na MS) i scroller je klimav, pogotovo u "bezkliktavom" modu scrollanja.
trilja je offline   Reply With Quote