Tema: HTC HD2
View Single Post
Staro 22.01.2010., 00:54   #68
Misho
Registered User

Datum registracije: Nov 2008
Htc hd2

Citiraj:
Autor Spirit Pregled postova
@misho provjeri dal ti je to pravi AP jer meni je gprs.vip.hr
ovisno od usluge, a on po defaultu ima data.vip.hr
nazvati sluzbu za korisnike i pitati
Kod mene je data.vip.hr.

Stvar je ipak bila u proxyu (hvala Hrvoje_24). Kvačica je stavljena po dafaultu i treba je skinuti. Za slučaj da netko naleti na taj problem.

Evo još nekih iskustava:

Nakon tjedan i kusur dana moram reći da je ovo najbolji mobitel koji sam ikad imao. Prije njega je bio HTC touch HD i jednostavno nisam vjerovao da će nasljednik biti značajno bolji. Ali jeste.

Procesor je brutalan. Na Touch HD-u primjerice za podizanje Garmin mobile XT-a treba 5-6 sekundi, ovdje se to odvija trenutno.

Najveći strah me bio nedostatka stylusa, ali ekran je predobar i uopće mi ne fali. (ipak, trebalo je instalirati cab. file koji mu smanjuje osjetljivost).

Zvuk u slušalici je katastrofa! Srećom, problem nije hardverske prirode pa stavljanje nove službene verzije ROM-a donosi čisti zvuk.

Nema task manager u gornjem desnom kutu kao na touch HD-u, ali instalacijom Duttys task managera i to je riješeno.

Nema glasovnog biranja! HTC za ovo okrivljuje Microsoft i Winmo 6.5, ali svejedno, nakon instalacije ovog cab-a i to je riješeno. CVSD_1.2_build_61226_1_BTHeadsetFixed.cab (potrebna registarcija na xda-developersima).

(Instalacija ovog cab-a može prouzrokovati da se mob više ne zaključava. U tom slučaju ga jednostavno treba jednom ručno zaključati (Start/lock) i nadalje će normalno raditi.)

Može se dogoditi da novi HD2 ima čudne "pink" tragove kad se koristi foto aparat. Ovo je također riješeno službenom zakrpom.

HD 2 ima samo jednu vidljivu igru. Ostale dvije se mogu učiniti vidljivima na način da se file explorerom ode u Windofs folder, tamo se kopiraju Bubblebreaker.exe i Solitare.exe, te se zalijepe kao shortcuti u Windows/start/games.

SMS navodno jako loše funkcionira bez službene zakrpe. Nisam probao, ali sa zakrpom je izvrstan.

Bljeskalica ima dvije ledice i stvarno je prejaka u nekim situacijama. mali trik je da se dio bljeskalice pokrije prstom i na taj način smanji razina osvjetljenja...

Nadam se da će nekome ovo biti od koristi!
Misho je offline   Reply With Quote