Dodao bih i ja neke sitne razlike u odnosu na stari Cordless Wave komplet:
- tipkovnica na Pro ima on/off prekidač, na starom tu stoji connect tipka
- sive multimedia tipke lošije stoje nego stare plavkaste
- nešto manji receiver, također bez connect tipke
- nema produžni kabel sa stalkom za receiver
- nema plastičnog pokrova protiv prašine
- nešto lošije pakiranje
A sad malo o mišu, on me najviše zanimao. Logitech MX1100 je puno bolji miš nego stari LX8, ali traži privikavanje jer nije simetričan i nije za male šake.
Pozitivno:
Masa je OK, ni prelagan, a ni pretežak. Padovi su odlični, na Steelseries QCK podlozi "leti" skoro bez ikakvog trenja. Isto vrijedi i za gripove - palac, prstenjak i mali prst se taman lijepo smjeste. Veličina samog miša mi je po mjeri, možda za nijansu premali.

Kotačić ima i srednji klik i dva scroll moda što je odlično za razliku od recimo VX Nano koji nema srednji klik u sebi. Laga zbog wirelessa gotovo da i nema. U bundleu se dobije USB kabel od 1.5 m za punjenje miša koji se može spojiti na adapter i gurnuti u 220 V utičnicu. Tom adapteru se pak mogu skinuti konektori i umjesto njih ubosti standardni kabel za napajanje kakav ide u male kazetofone i slično.
Negativno:
Srednji klik je malo neprecizan, nerijetko se dogodi da kotačić pomaknem u stranu i stisnem drugu tipku. Laser su mogli smjestiti i malo bliže sredini, recimo umjesto on/off prekidača, mislim da bi onda bio još precizniji.
Tipkovnica kao tipkovnica, mislim da je nema potrebe opisivati. Sve je OK osim što mi se ne sviđa grupiranje F tipki i što nema tipke za kontekstni izbornik između Alt Gr i Ctrl.
Sad još ostaje vidjeti koliko traje baterija na mišu. U tipkovnicu sam umjesto Duracellki prebacio oko godinu dana korištene Sanyo Eneloop iz starog kompleta.
BTW, tko namjerava kupiti ovaj komplet, neka požuri, neće ih još dugo biti. U Linksu je s HR layoutom (veliki enter).