Citiraj:
Autor xlr
Zanima me da li je obavezno ostaviti feedback na ebayu nakon šopinga? Situacija je da sam još davno tipu ostavio neutralni feedback (nula od komunikacije, ali je stvar ipak na kraju stigla i sve je ok pa ono...), a on meni nikad nije ostavio niš, na niti da uzvrati istom mjerom. Naravno, skrenuo sam mu pozornost na to, al kako je komunikacija s njim očito nikakva, nikad nije ostavio feedback.
Zanima me ovo za ubuduće da znam...
|
Prodavači više ne mogu ostavit negativni ili neutralan feedback a sam rok za ostavljanje je 60 dana od transakcije.
Osim samog pozitivnog - negativnog neutralnog postoji i detailed seller rating koji sellerima od nedavnih promjena manje vise uvjetuje da trebaju dobivati pet zvjezdica ili im povise naknade pa se svi grebu i za tih 5 zvjezdica.
Citiraj:
Autor technix
zanima me jedan item, no prodavač prihvaća samo "Banktransfeer via SWIFT IBAN nr."...
ima li tko iskustva kolike su naknade u bankama za plaćanje u inozemstvo, može li se negdje povoljnije proći nego s western unionom?
(ciljam da će aukcija završiti na cca 100€, u WU je naknada 140 kn)
|
Ni ja ti ne bih preporucio osim paypala što zbog naknada što zbog toga da praktički nemaš nikakav mehanizam zaštite. Ako pak ustrajes preporučam moneybookers jer je maksimalna provizija po transakciji 0,5 eura.