View Single Post
Staro 21.01.2010., 16:23   #1
trilja
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2009
Logitech MX 1100

Kupio sam nedavno kombinaciju tipkovnica + miš od Logitecha. Tipkovnica je wave pro, a miš je MX 1100.
Miš mi je postao izvor frustracija kad god treba nešto precizno napiknuti. On lijepo klizi, manje više dobro leži u ruci, ali kad trebam pogoditi sa nime točno određeni pixel (dakle ne mm lijevo ili desno) onda to traje.
Osjećaj je kao kad pokušate spojiti magnete, ali tako da spajate iste polove, otpor neviđeni.
Naravno u igricama to dovodi do frustracija jel imam cca 1 sec da nešto naciljam, a ne pola dana. Bojim se i pomisliti šta će biti kad krenem sa uređivanjem slika i sličnim grafičkim picajzliranjima.
Jel imao tko slična iskustva?
Jel pomaže razer podloga ili je pametnije zbog mentalnog zdravlja ritualno spaliti miš?
Dajte prijedlog za kvalitetan miš. Bitno je da je bezžični (svejedno IR ili BlueTooth), da je precizan i ugodan za rad, da gumbi dobro reagiraju. Bilo bi savršeno da srednji gumb (ispod scrolla) reagira kao i ostali, odnosno da nije "gnjecav" kao što je kod većime miševa pa da znam da li sam ga stisnuo ili ne.
trilja je offline   Reply With Quote