Citiraj:
Autor yaya
ja gotovo svakodnevno koristim time shift..i nemam problema, imala sam problem kad su na htvu naravno kasnili s emisijom toliko da mi je narano falio kraj ..al za to je kriv htv..a ne amis..mene brine sto nikako ne mogu izmjerit pravu brzinu neta..svi ovi programi pokazuju drugacije rezultate..a to sto kazes kolko nude za 300 kn zaista u usporedbi s nekim drugim.. 
|

Ja se ne sekiram sa brzinom, jer sam ovo izmjerio neposredno prije ovog odgovora i to između dva servera, pa se vidi razlika. Moraš znati, da mi upravo radi TV jedan PC direktno i ja na laptopu wirles, na kojemu sam provjerio brsinu na
http://www.speedtest.net/. Kada u sve to ukalkuliraš opterećenje na serveru preko kojega radiš, a koji se mijenja prema danu u tjednu ili vremenskom razdoblju tijekom dana, pa tome dodaš obićnu žičanu vezu, ovo je u prosjeku odlično, jer veću brzinu do 14 Mb/s imam na direkt PC.
Ova će se slika promijeniti kada T-com pobere vrhnje i kada mu padne interes za priljučke, onda će dati odobrenje svojim koncesionarima, među kojima je i Amis. Ako je vjerovati u tržišnu utrku, onda preferiram Amis, sa kojim sam do sada jako zadovoljan, i za sada im vjerujem da će uložiti sve napore da bude bolji od ostalih, iako je povoljniji od ostalih. Ako netko ima drugih iskustava, rado bi ih saznao, a do toga, strpljen-spašen
Na metronetu to izgleda ovako:
Quote:
lbucar kaže:
Ja i govorim o optici. Ništa kod mene ne puca, radi sve bez problema. A to što se ne prebaci na suround ili dolby vjrojatno nije do operatera. Možda programi prilikom emitiranja ne šalju takav signal.
|
Izgleda da nas futraju sa zaostalom tehnologijom, a signal da nam ga uređaji prepoznaju i pošalju puni saund imaju za sada bolji satelitski digitalni reciveri, deklarirani za MPEG4 i digital sorround.
Koliko ja znam za sada permanentno te uvjete emitira HTV PROMO u ful tenici, pa je to za sada jedino mjerilo, barem po mojem iskustvu