Citiraj:
Autor razor_blatine
Sto mogu napraviti? stah me jos dizati fsb, a napon mi tu ne igra nikakvu ulogu jer ako ga dignem dizem i temperaturu. a ovako na 1.29 (auto) normalno se vrti.
|
slobodno stavi voltazu na 1.4V - 1.45V i temp nebi smjela biti previsoka da ga tako nebi drzao...
A FBS slobodno dignes i gledas dokle ce biti stabilno, a i u principu ako ne dizes voltazu, temp se nebi trebala znatno dici bez obzira na FSB... samo, kad je voltaza na auto, najvjerojatnije kad ti dignes FBS i voltaza se sama digne prema potrebi pa tako digne i temp, zato fiksno namjesti voltazu na npr 1.4V pa digni fsb tako da ti sve ukupno ispadne oko 2.6 - 2.7 GHz i to bi tako trebalo raditi stabilno u igrama sa box coolerom...
tako sam ja to koristio prije nekih tj dana... a kad sam kupio jaci cooler drzao sam ga na 3.25 GHz i igrao bez problema...
ali cini mi se da je u tvom sustavu kocnica ram za performanse clockanja, a grafa za performanse u igrama... Prodaj ovu grafu i ram, dobit ces koju kunu za to i kupi 2x2gb i neku npr 9800GTX grafu i cooler ce ti sasvim dovoljan biti AC Freezer 7 PRO... za sve skupa ces morati nadodati nekih cca 100 eur ali preporodit ces se...