Tema: AmisTV
View Single Post
Staro 21.01.2010., 11:31   #232
mecky
Registered User

mecky's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Bono @

Probao sam sve varijante, ali to mi nije rješenje, pogotovo ako tu emisiju želim snimiti, ali to je već druga tema. Meni se čini da je greška u našim zaostalim maherima na HRTV, koji nikada nisu imali signale za početak i završetak emisije i početak-završetak reklame (zaboravio sam kako se zove ta opcija), što su u naprednoj Evropi imali prije više od 20 godina.
Malo sam se raspitao i za stanje audio opcija od drugih ponuđača, pa mi se čini da su svi uvalili surogart dolby sorraund, jer večina korisnika nema potrebe za koljim i kvalitetnijim zvukom. Krajnji im je domet stereo i efekt sorraunda koji eventualno čuju u jeftinim kućnim kinima po 200,00 kn na dalje?
U mojem kvartu je T-com postavio optičke kablove, o čemu sam već pisao, pa sada ucjenjuju potrošaće da im potpišu ugovore na 24 mjeseca da bi im uveli optiku u stan. Ja sam od njihove pljačke pobjegao i u principu sam jako zadovoljan sa uslugom AMIS-a, jer ako usporedim sve što oni nude za 300,00 kn, kod drugih se ne može dobiti niti za 400,00 kn. Radi toga kolebam, dali da uzmem ovaj paket 3u1 i pričekam da oni riješe kvalitetu ponude koja bi bila primjerena tehnici sa kojom danas raspolažemo, iako znam da su i oni ograničeni pritiskom monopola čije resurse oni moraju platiti, a to se odnosi i na ovu treću opciju o kojoj razgovaramo.
mecky je offline