View Single Post
Staro 21.01.2010., 11:04   #666
Stef145
Registered User

Datum registracije: Jan 2010
Ve-mil.....Unusmedia-još jedan primjer Hrvatskog zakona.....

U 11. mjesecu 2008 godine je u ve-milu kupljena grafička kartica od Gigabyta, njezina cijena je bila 1750,00 kn. Točno nakon godinu dana je crkla,znači 11.mjesecu '09god. Kad sam prvi puta nazvao,još uvijek je bio vemil, rekli su mi da traje inventura koja bi trebala bit kroz tjedan dana gotova i da će me zvat kad inventura završi, no ta inventura se odužila na 5 tjedana i tu sam skužio da nešto muljaju, kada je inventura završila poslali su mi mail da donesem grafičku karticu na jamstvo. No međutim nisam stigao isti dan ni dan poslije nego tek nakon dva dana sam ju donio u Unusmediu, gdje su me nonšalantno odbili tvrdeći da su samo kupili brend Ve-mil i da mi nemogu primit grafu jer nemaju ništa s ve milom. Naravno napravili se dobri pa me savjetovali da kontaktiram proizvođača i s njim se posavjetujem što sad jer grafička kartica ima jamstvo do 11 mjeseca ove godine. Gigabyte mi je rekao da kontaktiram uvoznika, uvoznik mi je rekao da nemaju ništa s grafičkom jer ju nisu oni uvezli, nego da se javim ve milu odnosno unusmediii. U unusmedii su mi rekli da ponovo kontaktiram proizvođača, prizvođač mi je rekao da od uvoznika tražim da pošalju tu grafičku njima. To sam ja predložio uvozniku no odbili me s razlogom, da je onda firma na gubitku, jer da ako to napravim vama moram i ostalima, a ima takvih slučajeva 10 dnevno,kaže on.
I tako se mi igramo mačke i miša i sve to ide u krug od početka 12 mjeseca. Svaki tjedan razmjenim par mailova sa gigabytom, sa unusmediom sam prestal kontaktirat, nema smisla, oni se samo pozivaju na to da tražim RMA jamstvo od proizvođača..A gigabyte za RMA jamstvo traži da uvoznik pošalje grafu njima...a uvoznik........

Šta će mi trgovci kad potrošać kontaktira s proizvođačem....sramota
Stef145 je offline   Reply With Quote