Tema: AmisTV
View Single Post
Staro 21.01.2010., 01:24   #231
Bono
Uptime 99.99%
Moj komp

Bono's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor mecky Pregled postova
Usluga koju nam nude je OK, makar se i kod mene slika zamrzava, pa čak na kratko se isključuje program na tom kanalu, lai kada odem jedan kanal dalje, pa se vratim, opet je OK. Iste porođajne muke je imal i Vodatel-Metronet, koji ima optičke kablove sa simetričnom brzinom i minimalnim gubicima, pa im se slika zamrzavala.

Mene sekira time-shift, jer skoro obavezno gledam pet minuta prethodne emisije i prekine ili zamrzne par minute prije završetka programa koji sam htio gledati. Ponavljao sam nekoliko puta, ali kraj nisam mogao vidjeti niti na koji način.

Još uvjek se nije javil netko tko ima mogućnost slušanja AUDIO u dolby sorraund tehnici??? Kod mene je stereo koji dolby prologic razbuca na 5 zvučnika, što nikako ne može biti kvaliteta koju pruža dolby sorraund.

Radi toda i ja razmišljam o investiciji od cca 1.000,00 kn u jedan bolji satelitski digitalni reciver sa MPEG 4 i dolby sorraund signalom (dekoderom), koji će mi se uz 2u1 isplati za 10 mjeseci.
Time shifting kada ti zavrsi program, a nije ti gotov film, prekines prikazivanje odes u EPG i izaberes emisiju iza sto je obicno 5 min i nastavis gledati. Ako ti i tada nije gotov film odes na iducu emisiju iza, uglavnom vrlo iritantno i to sam im predlozio da promjene, ali nisu slusali.
Ja svoj IPTV odjavljujem bas zbog tih gluposti i paprene cijene, presao bi na Bnet za 225kn sto je po meni idealan paket da nisu toliko retardirani sto se tice interneta.
To bi bio idealan paket i na Amisu, ovako mi je steta placati 300kn za brzinu koju ne mogu iskoristiti.